Revista de Pangea

"La Revista de Pangea és un recull de notícies de diferents butlletins"

Archives: 22 de May de 2014

CP/ El foraminífero gigante ‘Spiculosiphon oceana’, elegido uno de los 10 descubrimientos más importantes del a ño

[cid:image001.jpg@01CF75AD.CB425DF0]

22/5/2014

EL FORAMINÍFERO GIGANTE SPICULOSIPHON OCEANA, ELEGIDO UNO DE LOS 10 DESCUBRIMIENTOS MÁS IMPORTANTES DEL AÑO

Fue hallado frente a las costas murcianas y descrito por el Centro de Estudios Avanzados de Blanes del CSIC, el Centro de Oceanología de Marsella y Oceana

Hoy se publica la lista de los 10 descubrimientos biológicos más importantes del año

Como cada año, coincidiendo con el aniversario del cumpleaños del científico fundador de la taxonomía moderna Linneo, el Instituto Internacional para la Exploración de Especies de la Universidad Estatal de Nueva York (IISE-SUNY) publica la lista de las 10 especies más interesantes descubiertas durante el último año. Entre los elegidos figura un foraminífero gigante descubierto en la cima de una montaña submarina frente a Cabo de Palos (Murcia) durante una de las expediciones que llevó a cabo Oceana. Por esa razón, el nuevo organismo fue descrito como Spiculosiphon oceana.

“Es una alegría que un organismo como el Spiculosiphon oceana haya atraído la atención científica internacional y que sirva para dar valor a ecosistemas tan importantes como las montañas submarinas”, declara Ricardo Aguilar, director de investigación de Oceana en Europa. “El descubrimiento de una especie nueva para la ciencia como este protozoo confirma la valiosa biodiversidad de dichos accidentes geográficos y el escaso conocimiento que existe sobre los fondos marinos”.

El año pasado también se eligió una especie marina, una esponja carnívora descubierta en los fondos profundos de California. Este año le toca a un protozoo que imita en su comportamiento a las esponjas carnívoras e incluso recoge espículas de estos animales para formar su estructura. El descubrimiento, realizado por Oceana y el Centro de Estudios Avanzados de Blanes (CEAB-CSIC), fue publicado en la revista científica Zootaxa en colaboración con un autor del Centro de Oceanología de Marsella.

[cid:image002.jpg@01CF75AD.CB425DF0]

[cid:image003.jpg@01CF75AD.CB425DF0]

Spiculosiphon oceana. Fotos de © CSIC y © OCEANA/ Silvia García
Los foraminíferos son organismos constituidos por una única célula, de apenas unos milímetros, similares a las amebas, y capaces de formar una concha o testa, dentro de la cual se refugian. Lo llamativo de los ejemplares descubiertos de Spiculosiphon oceana es que llegan a alcanzar 4 cm, lo que los convierte en los mayores conocidos para el Mediterráneo. Además, esta extraña especie tiene otra particularidad resaltable: su apariencia, que inicialmente llevó a considerar que no se trataba de un protozoo sino de un animal multicelular del grupo de las esponjas.

El Seco de Palos es una montaña submarina situada a tan solo 30 millas de la costa de Murcia. Su cima se sitúa a unos 95-110 metros de profundidad y la vertiente sur cae a más de 1.200 metros. Es un lugar de interés para tiburones, incluyendo el tiburón peregrino, y en él se concentran tortugas marinas y cetáceos, en particular el calderón gris. Oceana filmó por primera vez sus fondos marinos en 2007, con ayuda de un ROV (robot submarino), y en 2012 halló ejemplares de Spiculosiphon oceana con ayuda de una draga.

Álbum fotográfico del hallazgo
Comunicado (20.6.2013) Descubierto un protozoo gigante que imiga una esponja carnívora
Corto de animación: El increíble caso del protozoo gigante que quería ser una esponja carnívora
Versión online de este comunicado: http://bit.ly/1lUsVi3
Marta Madina, Directora de Comunicación
Plaza España-Leganitos 47. 28013 Madrid, España
Tel.:+ 34 911 440 880 Móvil: +34 687 598 531 E-mail: mmadina@oceana.org
Facebook: www.facebook.com/oceana.europe Twitter: @oceana_europe

Oceana es la mayor organización internacional dedicada exclusivamente a proteger los océanos del mundo. A través de campañas con base científica, Oceana genera cambios políticos que favorecen la conservación marina. Desde 2001 hemos protegido más de 3,1 millones de km2 de superficie marina, e innumerables especies de tortugas, tiburones, delfines y otros organismos marinos. Con alcance global, Oceana tienen oficinas en América del Norte, América Central, América del Sur y Europa, y más de 600.000 seguidores en todo el mundo. Para conocer más, visita www.oceana.org.

image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg

FontFuente: OceanaPress@oceana.org

Comentaris tancats a CP/ El foraminífero gigante ‘Spiculosiphon oceana’, elegido uno de los 10 descubrimientos más importantes del a ño

Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya (22-05-14)

CGTCatalunya.cat

CGT de Catalunya.
www.cgtcatalunya.cat

Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya.
Darrera publicada: 22 de maig.
dimarts 13 de maig de 2014
“No juguem al joc de BCN World”, lema de la manifestació unitària convocada el 31 de maig a Salou
La manifestació ciutadana contra el projecte Bcn World, convocada per l’Assemblea Aturem Bcn World i els més de 40 col·lectius que hi donen suport, tindrà lloc el 31 de maig a Salou sota el lema: “No juguem al joc de Bcn World!”. La convocatòria és a les 19h a la plaça Bonet.

S’ha iniciat la campanya #nojuguem que pretén conscienciar a la ciutadania sobre els riscos associats al projecte Bcn World, sobretot vinculats a l’increment de les addicions al joc, les abusives rebaixes fiscals al sector dels (…)

dilluns 12 de maig de 2014
Escola Llibertària d’Estiu 2014 de la CGT, del 26 al 29 de juny a Ruesta
L’eix dels tallers i debats girarà entorn del lema: “Senyals d’identitat i defensa dels drets socials”
Pas a pas va prenent forma l’Escola Llibertària d’Estiu 2014 i volem informar-te de les novetats en les activitats i tallers que s’estan organitzant per mitjà d’aquest segon Butlletí. Prepara’t per a passar uns dies de descans, aprenentatge i diversió amb companyes i companys de tot l’estat espanyol.

Aquest any, del 26 al 29 de juny, l’eix dels tallers i debats giraran entorn del lema: “Senyals d’identitat i defensa dels drets socials”.

Davant la situació de crisi/estafa que ells mateixos han creat, (…)

dijous 8 de maig de 2014
Multireferèndum 2014 és una convocatòria per decidir sobre diferents qüestions d’interès públic bloquejades en les institucions polítiques
La jornada central serà el 25 de maig mitjançant el vot presencial a peu de carrer, i prèviament mitjançant el vot electrònic i anticipat
MULTIREFERÈNDUM

Què és?

Multireferèndum 2014 és una convocatòria per decidir sobre diferents qüestions d’interès públic bloquejades en les institucions polítiques, que es multiplicarà a Catalunya des del 23 d’abril fins al 25 de maig, dia de les eleccions europees.

Multireferèndum és una convocatòria, de la gent per a la gent, que neix a proposta de Som lo que Sembrem i la Plataforma Aturem el Fracking.

Els col·lectius promotors volem que s’expressi la voluntat popular de forma directa i determinant (…)

dimecres 21 de maig de 2014
El 25 de maig, desobeïm la prohibició, desobeïm la por i votem al multireferèndum!
Article d’opinió de Jordi Martí Font
Què és la democràcia sinó opinar lliurement, contrastar opinions, respectar les contràries i decidir entre totes les persones les coses que ens afecten com a col·lectivitat? Què és la democràcia sinó el govern de totes i tots? Què és? Doncs res de tot això, segons la Junta Electoral Central, una colla de buròcrates que decideixen què pot ser i què no, què pot passar i què no, en els moments que ells mateixos titllen de “festes de la democràcia”.

Res més els importa que tenir-ho tot ben controlat. Només (…)

dimecres 21 de maig de 2014
Comunicat de Multireferèndum davant la prohibició de la Junta Electoral Central
Davant la prohibició de la Junta Electoral Central de la celebració del Multireferèndum, manifestem que:

la Junta Provincial de Girona s’havia ja mostrat favorable a la celebració del multireferèndum a data de 8 de maig, entenent que no afectava al normal desenvolupament de les eleccions i només fixant com a condició l’ubicació de les meses a una distància de 100 metres dels col·legis electorals,

la convocatòria de Multireferèndum té un caràcter completament autònom dels comicis eruropeus i no entra (…)

dimecres 21 de maig de 2014
Realitzades concentracions de CGT el 20 de maig a l’aeroport del Prat i l’estació de Sants contra les privatitzacions
EL 20 DE MAIG ELS DELEGATS DE TARRAGONA I BARCELONA DE LA CGT EN LES EMPRESES PÚBLIQUES AENA, ADIF I RENFE HAN REALITZAT 2 CONCENTRACIONS EN CONTRA DE LA PRIVATITZACIÓ: A LES 10h. A L’AEROPORT DEL PRAT (T-1) I A LES 12h. A L’ESTACIÓ DE TREN DE BARCELONA-SANTS.

Per a CGT, no existeix ni un sol argument relacionat amb l’interès general i el benefici públic per a legitimar aquestes operacions, que suposen en la pràctica el lliurament de sectors públics estratègics, finançats amb els impostos de tots (…)

dimecres 21 de maig de 2014
Desmentiment desinformacions de la Direcció del Gran Teatre del Liceu sobre registre de la vaga i pacte signat
Comunicat Secció Sindical CGT Gran Teatre del Liceu
Arran del comunicat emès per la Direcció del Gran Teatre del Liceu que s’està difonent pels diferents mitjans de comunicació escrita, aquest òrgan de representació dels treballadors del Gran Teatre del Liceu, vol deixar clar que la informació transmesa pels gestors de l’empresa i més concretament pel cap de comunicació sr Joan Corbera , exdelegat de l’agència Europa press (a la q ue sol proporcionar la informació ) és falsa en la seva gairebé totalitat:

En primer lloc no sembla que hagi de ser l’empresa (…)

dilluns 19 de maig de 2014
Sentència de l’ERO de Panrico de l’Audiència Nacional espanyola, discrimina CGT i no anul·la ERO a 589 treballadors de Santa Perpètua de Mogoda. CGT recorrerà al Suprem
S’està estudiant els termes de la sentència des del Gabinet Jurídic de CGT per ser recorreguda al Tribunal Suprem.
Sentència de l´ERO de Panrico de l’Audiència Nacional espanyola, que discrimina CGT i accepta ERO 2013/2014 a Santa Perpètua de Mogoda, ja que la sentència paralitza els 156 acomiadaments previstos per al 2015 i 2016, però no anul·la els 312 de l’any passat i els 277 previstos per l’any en curs de la planta de Santa Perpetua de Mogoda.

S´està estudiant els termes de la sentència des del Gabinet Jurídic de CGT per ser recorreguda al Tribunal Suprem, per discriminació a la Secció Sindical, i pels termes (…)

dilluns 19 de maig de 2014
Ningú ens representa, ningú no representarà el 15M
Un article d’Hibai Arbide
Preguntar-nos sobre la vigència del 15M implica interrogar-nos sobre què entenem per “moviment 15M”. És a dir, si el concebem com un moviment organitzat, una estructura política o si per contra és, com ha definit Amador Fernández-Savater, un clima social. Em sembla obvi que, afortunadament, el 15M no és una coordinadora de col·lectius ni un “moviment de moviments”. És, com a mínim, un estat d’opinió que ha esquerdat els consensos sobre els quals s’assenta el règim del 78, la Cultura de la Transició. (…)
dilluns 19 de maig de 2014
Concentracions dimarts 20 de maig a la T-1 de l’aeroport del Prat (10h) i a l’estació de Sants (12h) contra la privatització d’AENA i d’ADIF-RENFE
DIMARTS 20 DE MAIG, CGT CONVOCA DUES CONCENTRACIONS AL MATÍ:

A LES 10 HORES A L’AEROPORT DEL PRAT (T-1) CONVOCADA PER TREBALLADORS D’AENA EN CONTRA DE LA PRIVATITZACIÓ I A LES 12 HORES CONVOCADA PELS FERROVIARIS DE LA CGT EN LA ESTACIÓ DE RENFE-SANTS, TAMBÉ CONTRA LA PRIVATIZACIÓ.

LA CONCENTRACIÓ A LES 10 HORES EN EL PRAT (T-1), LA REALITZEN UN CONJUNT DE TREBALLADORS D’AENA CONTRA LA PRIVATITZACIÓ, I HI DÓNA SUPORT EL SECTOR FERROVIARI DE CGT QUE CONVOCA A SANTS-ESTACIO A LES 12 HORES.

El Govern (…)

diumenge 18 de maig de 2014
Ha sortit el número 161 de la revista Catalunya (maig 2014)
El número 161 del “Catalunya” – “Papers”, publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou:

Editorial:

Seguim en lluita contra l’atur i les retallades socials i en defensa de la renda bàsica

Reportatge:

De què va la Unió Europea?

Treball-economia:

Resistir no és suficient: Construïm l’autogestió

Pel repartiment del treball i la riquesa, prou corrupció, prou repressió!

O els seus beneficis o la nostra salut

Les seves crisis ens emmalalteixen encara més: no t’empassis el (…)

dissabte 17 de maig de 2014
Realitzada concentració en solidaritat amb el moviment zapatista a Mèxic el #15M a Barcelona
Barcelona. Concentració en solidaritat amb el moviment zapatista de Mèxic

El passat dijous 15 de maig, a les 19:30 h., Diversos col · lectius van realitzar una concentració a la Plaça Sant Jaume de la ciutat de Barcelona per denunciar les agressions contra el moviment zapatista de Mèxic.

Els participants en el míting van explicar que el moviment zapatista, en l’Estat de Chiapas, és una lluita civil i pacífica, que treballa pels drets indígenes, l’autonomia dels pobles i contra el capitalisme. No (…)

dissabte 17 de maig de 2014
Sanitat: Concentració 21 de Maig a les 9h al MIhealth Fòrum de Barcelona
“Benvinguda” als gestors voltors de la Sanitat Josep Maria Pique i Boí Ruiz
El pròxim Dimecres 21 de Maig a Barcelona es realitza un congres on es trobaran els principals gestors de la sanitat , anem a donar la benvinguda a l’acte d’inaguració presidit pel conseller en cap de les Retallades i Privatitzacions de la Sanitat don Boi Ruiz i Garcia

La sanitat publica agonitza

s’enriqueixen a costa de la teva salut

explotació laboral, corrupció, saqueig, privatització, abús, espoli

Concentració de Benvinguda:

la sanitat és el seu negoci, la teva salut la seva mercaderia

21 (…)

divendres 16 de maig de 2014
Anarquismo es movimiento, un llibre de Tomás Ibáñez sobre el ressorgiment de l’anarquisme
Anarquismo es movimiento

Anarquismo, postanarquismo y neoanarquismo

Tomás Ibáñez

Virus editorial, 2014, 152 pàg.

A pesar que molts l’havien relegat al museu de la història, l’anarquisme mostra avui dia una puixant vitalitat, que es fa present de múltiples maneres de llarg a llarg del planeta. Aquest vigor s’explica pel fet que, sent refractari a l’estancament i a la simple repetició, el pensament llibertari ha sabut obrir-se a la seva pròpia renovació.

En un món orfe d’idees transformadores, (…)

divendres 16 de maig de 2014
Ascendeixen a 283 els morts a la mina de Turquia, mentre el país realitza una jornada de vaga
Els sindicats han convocat aturades laborals i la policia ha intervingut repressivament en protestes a Ankara i Istanbul.
Ascendeixen a 283 els morts a la mina turca, mentre el país pateix una jornada de vaga

El Govern turc eleva el nombre de morts pel sinistre, que ja és el pitjor desastre d’aquest tipus en la història del país. Erdogan ha decretat tres dies de dol nacional.

Els sindicats han convocat aturades laborals i la policia ha hagut d’intervenir en protestes a Ankara i Istanbul.
El ministre d’Energia de Turquia, Taner Yildiz, ha elevat aquest dijous a primera hora el balanç de víctimes mortals per (…)

dijous 15 de maig de 2014
Comitè de vaga registra a Agroxarxa disposició diàleg obert i sol.licitud reunió per abordar conflicte per l’ERO temporal a 176 treballadors/es
Comunicat Secció Sindical CGT Agroxarxa després de 3 dies de vaga arreu de Catalunya
DIJOUS 15 DE MAIG

La participació s’ha mantingut al nivell de la resta de dies amb un increment en 2 centres de treball que ha compensat amb escreix alguna petita baixa.

Abans de finalitzar a la vaga s’ha entrat a registre pel comitè de vaga, convocada per CGT Agroxarxa, sol·licitud de reunió amb la direcció d’Agroxarxa-Unió de Pagesos per part del Comitè de vaga Agroxarxa, amb disposició diàleg obert i sol·licitud reunió per abordar conflicte per l’ERO temporal a 176 treballadors/es, oberts al diàleg (…)

dijous 15 de maig de 2014
La Farinera 10 SL explota, assetja i acomiada a les treballadores, i a més no paga els salaris que deu
La precarietat laboral s’ha vist accentuada amb la última reforma laboral i altres lleis aprovades pel govern espanyol, que comporten retallades salarials i de tot tipus, i un mercat de treball totalment flexible i desregulat, facilitant l’explotació i els acomiadaments i deixant a les treballadores indefenses en mans de la patronal.

Un exemple de precarietat generalitzada el tenim en el sector de l’hoteleria, i una mostra és el que està passant a restaurants propietat de La Farinera 10 SL, com (…)

dimecres 14 de maig de 2014
Full sobre les eleccions editat per CGT Baix Llobregat
La Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT, ha editat un material ara que s’acosten les properes eleccions europees del 25 de maig.

El document vol ser, en format de còmic, una crida a la reflexió sobre les eleccions i el sistema electoral.

El trobareu en documents adjunts en dues versions, una en català i l’altra en castellà. No ens fotis amb el teu vot from CGT (…)

dimecres 14 de maig de 2014
Egipte rere la barricada, un llibre de Marc Almodòvar sobre la revolució i la contrarevolució més enllà de Tahrir
Egipte rere la barricada
Revolució i contrarevolució més enllà de Tahrir

Marc Almodóvar

Virus editorial, 2014, 328 pàg.

«Pa, llibertat i justícia social.» Amb aquest lema milers d’egipcis van perdre la por el gener de 2011 i van envair els carrers. Reclamaven la caiguda del dictador Mubarak i, amb ell, la caiguda del règim polític i econòmic que el va sustentar durant més de trenta anys al poder. Tres dècades caracteritzades per polítiques despòtiques i repressores centrades a consolidar un model (…)

dimecres 14 de maig de 2014
Ha mort el company Salva Gurucharri
Ha mort el company Salva Gurucharri

Ahir va morir sobtadament a Girona el company i amic Salvador Gurucharri. Que la terra et sigui lleu company!

Salvador Gurucharri Ochoa (Barcelona, 1936) va ingressar a la secció londinenca de la CNT i la FIJL en 1956, des d’on va establir llaços amb les Joventuts Llibertàries de París. Va participar en el procés de reunificació de la CNT el 1960 i en les fases preparatòries de Defensa Interior. Com a secretari de la Comissió de Relacions de la FIJL participa (…)

www.cgtcatalunya.cat

2En relació a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic
(la LSSI-CE) aprovada pel parlament espanyol i de la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades espanyola, estem obligats a
comunicar-te que la teva adreça de correu figura en aquest moment subscrita a la LLISTA de correu electrònic de l’equip de comunicació adscrit
a la Secretaria de Comunicació de la CGT de Catalunya, formant part d’un fitxer automatitzat de dades.nnAmb el present e-mail volem informar-te de
la teva opció de cancel·lació en virtut de les lleis abans esmentades, i del teu dret d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les teves
dades. Si no desitges seguir rebent missatges d’aquesta llista, per a donar-te de baixa envia un correu a l’adreça:
com-cgt-cat@cgtcatalunya.cat.

FontFuente: enviaments@cgtcatalunya.cat

Comentaris tancats a Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya (22-05-14)

Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya (22-05-14)

CGTCatalunya.cat

CGT de Catalunya.
www.cgtcatalunya.cat

Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya.
Darrera publicada: 22 de maig.
dimarts 13 de maig de 2014
“No juguem al joc de BCN World”, lema de la manifestació unitària convocada el 31 de maig a Salou
La manifestació ciutadana contra el projecte Bcn World, convocada per l’Assemblea Aturem Bcn World i els més de 40 col·lectius que hi donen suport, tindrà lloc el 31 de maig a Salou sota el lema: “No juguem al joc de Bcn World!”. La convocatòria és a les 19h a la plaça Bonet.

S’ha iniciat la campanya #nojuguem que pretén conscienciar a la ciutadania sobre els riscos associats al projecte Bcn World, sobretot vinculats a l’increment de les addicions al joc, les abusives rebaixes fiscals al sector dels (…)

dilluns 12 de maig de 2014
Escola Llibertària d’Estiu 2014 de la CGT, del 26 al 29 de juny a Ruesta
L’eix dels tallers i debats girarà entorn del lema: “Senyals d’identitat i defensa dels drets socials”
Pas a pas va prenent forma l’Escola Llibertària d’Estiu 2014 i volem informar-te de les novetats en les activitats i tallers que s’estan organitzant per mitjà d’aquest segon Butlletí. Prepara’t per a passar uns dies de descans, aprenentatge i diversió amb companyes i companys de tot l’estat espanyol.

Aquest any, del 26 al 29 de juny, l’eix dels tallers i debats giraran entorn del lema: “Senyals d’identitat i defensa dels drets socials”.

Davant la situació de crisi/estafa que ells mateixos han creat, (…)

dijous 8 de maig de 2014
Multireferèndum 2014 és una convocatòria per decidir sobre diferents qüestions d’interès públic bloquejades en les institucions polítiques
La jornada central serà el 25 de maig mitjançant el vot presencial a peu de carrer, i prèviament mitjançant el vot electrònic i anticipat
MULTIREFERÈNDUM

Què és?

Multireferèndum 2014 és una convocatòria per decidir sobre diferents qüestions d’interès públic bloquejades en les institucions polítiques, que es multiplicarà a Catalunya des del 23 d’abril fins al 25 de maig, dia de les eleccions europees.

Multireferèndum és una convocatòria, de la gent per a la gent, que neix a proposta de Som lo que Sembrem i la Plataforma Aturem el Fracking.

Els col·lectius promotors volem que s’expressi la voluntat popular de forma directa i determinant (…)

dimecres 21 de maig de 2014
El 25 de maig, desobeïm la prohibició, desobeïm la por i votem al multireferèndum!
Article d’opinió de Jordi Martí Font
Què és la democràcia sinó opinar lliurement, contrastar opinions, respectar les contràries i decidir entre totes les persones les coses que ens afecten com a col·lectivitat? Què és la democràcia sinó el govern de totes i tots? Què és? Doncs res de tot això, segons la Junta Electoral Central, una colla de buròcrates que decideixen què pot ser i què no, què pot passar i què no, en els moments que ells mateixos titllen de “festes de la democràcia”.

Res més els importa que tenir-ho tot ben controlat. Només (…)

dimecres 21 de maig de 2014
Comunicat de Multireferèndum davant la prohibició de la Junta Electoral Central
Davant la prohibició de la Junta Electoral Central de la celebració del Multireferèndum, manifestem que:

la Junta Provincial de Girona s’havia ja mostrat favorable a la celebració del multireferèndum a data de 8 de maig, entenent que no afectava al normal desenvolupament de les eleccions i només fixant com a condició l’ubicació de les meses a una distància de 100 metres dels col·legis electorals,

la convocatòria de Multireferèndum té un caràcter completament autònom dels comicis eruropeus i no entra (…)

dimecres 21 de maig de 2014
Realitzades concentracions de CGT el 20 de maig a l’aeroport del Prat i l’estació de Sants contra les privatitzacions
EL 20 DE MAIG ELS DELEGATS DE TARRAGONA I BARCELONA DE LA CGT EN LES EMPRESES PÚBLIQUES AENA, ADIF I RENFE HAN REALITZAT 2 CONCENTRACIONS EN CONTRA DE LA PRIVATITZACIÓ: A LES 10h. A L’AEROPORT DEL PRAT (T-1) I A LES 12h. A L’ESTACIÓ DE TREN DE BARCELONA-SANTS.

Per a CGT, no existeix ni un sol argument relacionat amb l’interès general i el benefici públic per a legitimar aquestes operacions, que suposen en la pràctica el lliurament de sectors públics estratègics, finançats amb els impostos de tots (…)

dimecres 21 de maig de 2014
Desmentiment desinformacions de la Direcció del Gran Teatre del Liceu sobre registre de la vaga i pacte signat
Comunicat Secció Sindical CGT Gran Teatre del Liceu
Arran del comunicat emès per la Direcció del Gran Teatre del Liceu que s’està difonent pels diferents mitjans de comunicació escrita, aquest òrgan de representació dels treballadors del Gran Teatre del Liceu, vol deixar clar que la informació transmesa pels gestors de l’empresa i més concretament pel cap de comunicació sr Joan Corbera , exdelegat de l’agència Europa press (a la q ue sol proporcionar la informació ) és falsa en la seva gairebé totalitat:

En primer lloc no sembla que hagi de ser l’empresa (…)

dilluns 19 de maig de 2014
Sentència de l’ERO de Panrico de l’Audiència Nacional espanyola, discrimina CGT i no anul·la ERO a 589 treballadors de Santa Perpètua de Mogoda. CGT recorrerà al Suprem
S’està estudiant els termes de la sentència des del Gabinet Jurídic de CGT per ser recorreguda al Tribunal Suprem.
Sentència de l´ERO de Panrico de l’Audiència Nacional espanyola, que discrimina CGT i accepta ERO 2013/2014 a Santa Perpètua de Mogoda, ja que la sentència paralitza els 156 acomiadaments previstos per al 2015 i 2016, però no anul·la els 312 de l’any passat i els 277 previstos per l’any en curs de la planta de Santa Perpetua de Mogoda.

S´està estudiant els termes de la sentència des del Gabinet Jurídic de CGT per ser recorreguda al Tribunal Suprem, per discriminació a la Secció Sindical, i pels termes (…)

dilluns 19 de maig de 2014
Ningú ens representa, ningú no representarà el 15M
Un article d’Hibai Arbide
Preguntar-nos sobre la vigència del 15M implica interrogar-nos sobre què entenem per “moviment 15M”. És a dir, si el concebem com un moviment organitzat, una estructura política o si per contra és, com ha definit Amador Fernández-Savater, un clima social. Em sembla obvi que, afortunadament, el 15M no és una coordinadora de col·lectius ni un “moviment de moviments”. És, com a mínim, un estat d’opinió que ha esquerdat els consensos sobre els quals s’assenta el règim del 78, la Cultura de la Transició. (…)
dilluns 19 de maig de 2014
Concentracions dimarts 20 de maig a la T-1 de l’aeroport del Prat (10h) i a l’estació de Sants (12h) contra la privatització d’AENA i d’ADIF-RENFE
DIMARTS 20 DE MAIG, CGT CONVOCA DUES CONCENTRACIONS AL MATÍ:

A LES 10 HORES A L’AEROPORT DEL PRAT (T-1) CONVOCADA PER TREBALLADORS D’AENA EN CONTRA DE LA PRIVATITZACIÓ I A LES 12 HORES CONVOCADA PELS FERROVIARIS DE LA CGT EN LA ESTACIÓ DE RENFE-SANTS, TAMBÉ CONTRA LA PRIVATIZACIÓ.

LA CONCENTRACIÓ A LES 10 HORES EN EL PRAT (T-1), LA REALITZEN UN CONJUNT DE TREBALLADORS D’AENA CONTRA LA PRIVATITZACIÓ, I HI DÓNA SUPORT EL SECTOR FERROVIARI DE CGT QUE CONVOCA A SANTS-ESTACIO A LES 12 HORES.

El Govern (…)

diumenge 18 de maig de 2014
Ha sortit el número 161 de la revista Catalunya (maig 2014)
El número 161 del “Catalunya” – “Papers”, publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou:

Editorial:

Seguim en lluita contra l’atur i les retallades socials i en defensa de la renda bàsica

Reportatge:

De què va la Unió Europea?

Treball-economia:

Resistir no és suficient: Construïm l’autogestió

Pel repartiment del treball i la riquesa, prou corrupció, prou repressió!

O els seus beneficis o la nostra salut

Les seves crisis ens emmalalteixen encara més: no t’empassis el (…)

dissabte 17 de maig de 2014
Realitzada concentració en solidaritat amb el moviment zapatista a Mèxic el #15M a Barcelona
Barcelona. Concentració en solidaritat amb el moviment zapatista de Mèxic

El passat dijous 15 de maig, a les 19:30 h., Diversos col · lectius van realitzar una concentració a la Plaça Sant Jaume de la ciutat de Barcelona per denunciar les agressions contra el moviment zapatista de Mèxic.

Els participants en el míting van explicar que el moviment zapatista, en l’Estat de Chiapas, és una lluita civil i pacífica, que treballa pels drets indígenes, l’autonomia dels pobles i contra el capitalisme. No (…)

dissabte 17 de maig de 2014
Sanitat: Concentració 21 de Maig a les 9h al MIhealth Fòrum de Barcelona
“Benvinguda” als gestors voltors de la Sanitat Josep Maria Pique i Boí Ruiz
El pròxim Dimecres 21 de Maig a Barcelona es realitza un congres on es trobaran els principals gestors de la sanitat , anem a donar la benvinguda a l’acte d’inaguració presidit pel conseller en cap de les Retallades i Privatitzacions de la Sanitat don Boi Ruiz i Garcia

La sanitat publica agonitza

s’enriqueixen a costa de la teva salut

explotació laboral, corrupció, saqueig, privatització, abús, espoli

Concentració de Benvinguda:

la sanitat és el seu negoci, la teva salut la seva mercaderia

21 (…)

divendres 16 de maig de 2014
Anarquismo es movimiento, un llibre de Tomás Ibáñez sobre el ressorgiment de l’anarquisme
Anarquismo es movimiento

Anarquismo, postanarquismo y neoanarquismo

Tomás Ibáñez

Virus editorial, 2014, 152 pàg.

A pesar que molts l’havien relegat al museu de la història, l’anarquisme mostra avui dia una puixant vitalitat, que es fa present de múltiples maneres de llarg a llarg del planeta. Aquest vigor s’explica pel fet que, sent refractari a l’estancament i a la simple repetició, el pensament llibertari ha sabut obrir-se a la seva pròpia renovació.

En un món orfe d’idees transformadores, (…)

divendres 16 de maig de 2014
Ascendeixen a 283 els morts a la mina de Turquia, mentre el país realitza una jornada de vaga
Els sindicats han convocat aturades laborals i la policia ha intervingut repressivament en protestes a Ankara i Istanbul.
Ascendeixen a 283 els morts a la mina turca, mentre el país pateix una jornada de vaga

El Govern turc eleva el nombre de morts pel sinistre, que ja és el pitjor desastre d’aquest tipus en la història del país. Erdogan ha decretat tres dies de dol nacional.

Els sindicats han convocat aturades laborals i la policia ha hagut d’intervenir en protestes a Ankara i Istanbul.
El ministre d’Energia de Turquia, Taner Yildiz, ha elevat aquest dijous a primera hora el balanç de víctimes mortals per (…)

dijous 15 de maig de 2014
Comitè de vaga registra a Agroxarxa disposició diàleg obert i sol.licitud reunió per abordar conflicte per l’ERO temporal a 176 treballadors/es
Comunicat Secció Sindical CGT Agroxarxa després de 3 dies de vaga arreu de Catalunya
DIJOUS 15 DE MAIG

La participació s’ha mantingut al nivell de la resta de dies amb un increment en 2 centres de treball que ha compensat amb escreix alguna petita baixa.

Abans de finalitzar a la vaga s’ha entrat a registre pel comitè de vaga, convocada per CGT Agroxarxa, sol·licitud de reunió amb la direcció d’Agroxarxa-Unió de Pagesos per part del Comitè de vaga Agroxarxa, amb disposició diàleg obert i sol·licitud reunió per abordar conflicte per l’ERO temporal a 176 treballadors/es, oberts al diàleg (…)

dijous 15 de maig de 2014
La Farinera 10 SL explota, assetja i acomiada a les treballadores, i a més no paga els salaris que deu
La precarietat laboral s’ha vist accentuada amb la última reforma laboral i altres lleis aprovades pel govern espanyol, que comporten retallades salarials i de tot tipus, i un mercat de treball totalment flexible i desregulat, facilitant l’explotació i els acomiadaments i deixant a les treballadores indefenses en mans de la patronal.

Un exemple de precarietat generalitzada el tenim en el sector de l’hoteleria, i una mostra és el que està passant a restaurants propietat de La Farinera 10 SL, com (…)

dimecres 14 de maig de 2014
Full sobre les eleccions editat per CGT Baix Llobregat
La Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT, ha editat un material ara que s’acosten les properes eleccions europees del 25 de maig.

El document vol ser, en format de còmic, una crida a la reflexió sobre les eleccions i el sistema electoral.

El trobareu en documents adjunts en dues versions, una en català i l’altra en castellà. No ens fotis amb el teu vot from CGT (…)

dimecres 14 de maig de 2014
Egipte rere la barricada, un llibre de Marc Almodòvar sobre la revolució i la contrarevolució més enllà de Tahrir
Egipte rere la barricada
Revolució i contrarevolució més enllà de Tahrir

Marc Almodóvar

Virus editorial, 2014, 328 pàg.

«Pa, llibertat i justícia social.» Amb aquest lema milers d’egipcis van perdre la por el gener de 2011 i van envair els carrers. Reclamaven la caiguda del dictador Mubarak i, amb ell, la caiguda del règim polític i econòmic que el va sustentar durant més de trenta anys al poder. Tres dècades caracteritzades per polítiques despòtiques i repressores centrades a consolidar un model (…)

dimecres 14 de maig de 2014
Ha mort el company Salva Gurucharri
Ha mort el company Salva Gurucharri

Ahir va morir sobtadament a Girona el company i amic Salvador Gurucharri. Que la terra et sigui lleu company!

Salvador Gurucharri Ochoa (Barcelona, 1936) va ingressar a la secció londinenca de la CNT i la FIJL en 1956, des d’on va establir llaços amb les Joventuts Llibertàries de París. Va participar en el procés de reunificació de la CNT el 1960 i en les fases preparatòries de Defensa Interior. Com a secretari de la Comissió de Relacions de la FIJL participa (…)

www.cgtcatalunya.cat

2En relació a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic
(la LSSI-CE) aprovada pel parlament espanyol i de la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades espanyola, estem obligats a
comunicar-te que la teva adreça de correu figura en aquest moment subscrita a la LLISTA de correu electrònic de l’equip de comunicació adscrit
a la Secretaria de Comunicació de la CGT de Catalunya, formant part d’un fitxer automatitzat de dades.nnAmb el present e-mail volem informar-te de
la teva opció de cancel·lació en virtut de les lleis abans esmentades, i del teu dret d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les teves
dades. Si no desitges seguir rebent missatges d’aquesta llista, per a donar-te de baixa envia un correu a l’adreça:
com-cgt-cat@cgtcatalunya.cat.

FontFuente: enviaments@cgtcatalunya.cat

Comentaris tancats a Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya (22-05-14)

[dhColombia] NUEVO ATAQUE TERRORISTA CONTRA SINTRAEMCALI

ACCION URGENTE
NUEVO ATAQUE TERRORISTA CONTRA SINTRAEMCALIPOR: ORGANIZACIONES SOCIALES, SINDICALES Y DE DERECHOS HUMANOSMiércoles 21 de mayo de 2014
Las organizaciones sindicales y defensoras de los derechos humanos abajo firmantes, nos permitimos denunciar ante la comunidad nacional e internacional, el ataque terrorista de que fuera objeto el vehículo del Vicepresidente del Sindicato de las Empresas Municipales de Cali –SINTRAEMCALI, José Ernesto Reyes, organización sindical que desde el año 1999 de manera incesante ha sido objeto de prácticas y políticas antisindicales desde el Estado, traducidas en estigmatizaciones, detenciones arbitrarias, amenazas de muerte, atentados contra la vida, intentos de desaparición forzada, ataques verbales y ha su integridad personal, desplazamiento, exilio, ataques a la sede sindical y a las plantas de trabajo y planes de exterminio, como la llamada Operación Dragón que han buscado la eliminación de esta organización de trabajadores.

HECHOS
1. Siendo las 2:00 a.m. del día 21 de mayo de 2014, en el barrio Nueva Floresta de la ciudad de Cali, mediante ataque incendiario, fue destruido el vehículo automotor marca Toyota Corola, modelo 2011, de propiedad de José Ernesto Reyes, Vicepresidente de SINTRAEMCALI.
2. Familiares de José Ernesto Reyes se percataron que el vehículo que se encontraba estacionado al frente de la residencia se esta incendiando, de inmediato salieron intentando extinguir las llamas, lanzando agua al mismo, momento en el cual se presentó una llamarada más fuerte, que alcanzo a José Ernesto quién sufrió quemaduras en sus piernas.
3. Personal del cuerpo de bomberos de la ciudad de Cali arribó al lugar de los hechos aproximadamente 20 minutos después y procedió a apagar las llamas.
4. Previo a estos hechos SINTRAEMCALI había solicitado a la Unidad Nacional de Protección adoptar medidas de protección urgente para todos los integrantes de la Junta Directiva, las cuales solo se implementaron para algunos directivos, sin razones validas y justificadas de la diferenciación.
ANTECEDENTES
a) El 16 de abril de 2014, la sede de SINTRAEMCALI fue objeto de un ataque mediante bombas incendiarias en horas de la madrugada, hechos que quedaron registrados en las cámaras de video del sector y que fueron inmediatamente transmitidos a las autoridades, sin que hasta le fecha se tengan resultados de ninguna naturaleza en la investigación a cargo de la Fiscalía General de la Nación.
b) El día 1 de mayo de 2014, personal de la Policía Nacional que operaba encubierto, fue detectado cuando realizaba labores de seguimiento, inteligencia y fotografiaba a directivos de SINTRAEMCALI. La persona que realizaba estos procedimientos fue requerida por quienes participaban en las movilizaciones y el material fotográfico que portaba entregado a las autoridades locales.
c) Esta cadena de hechos de terrorismo y persecución en contra de SINTRAEMCALI se ha incrementado con posterioridad al perdón público ofrecido por JOSÉ OBDULIO GAVIRIA y que una Juez de la República ordenó al Presidente de la República, Juan Manuel Santos y al Vicepresidente de la República, Angelino Garzón, realizar actos simbólicos y de perdón a favor de SINTRAEMCALI.
d) Es preocupante que este nuevo ataque se presente dos (2) días antes de que se instale la audiencia pública en contra del Coronel (r) Julián Villate Leal y los Mayores Hugo Abondano Mikan y Marco Rivera Jaimes, quienes vienen siendo objeto de juzgamiento dentro del proceso que se adelanta por el plan para asesinar a dirigentes de SINTRAEMCALI y otras organizaciones sindicales, defensores de Derechos Humanos como Berenice Celeita y al Senado Alexander López Maya.
e) Durante el último periodo SINTRAEMCALI ha venido denunciando con vehemencia los actos de corrupción al interior de la empresa, que ponen en riesgo el patrimonio público de la ciudadanía.
Por tal razón les solicitamos dirigirse a las autoridades a efectos de que les sea requerido:
1) Que la Unidad Nacional de Protección y el Ministerio del Interior, adopten de manera INMEDIATA Y URGENTE, de común acuerdo con los integrantes de SINTRAMECALI, medidas adecuadas, idóneas y eficaces, tendientes a proteger sus derechos a la vida, integridad, libertad, asociación y manifestación.
2) Que la Fiscalía General de la Nación investigue detenidamente y con prontitud estos hechos e identifique los responsables, los acuse ante los Jueces de la República y con sanciones ejemplares se condenen todos los autores materiales e intelectuales de estos hechos de violencia anti sindical.
3) Se informe por que razón, contando las autoridades competentes y organismos de seguridad del Estado, con imágenes de video donde se identifican los autores materiales del ataque terrorista con bombas incendiarias a la sede de SINTRAEMCALI, hasta el momento no existe ningún resultado, ni acción tendiente a garantizar que estos hechos no vuelvan a ocurrir.
4) Se solicite al Gobierno Nacional en cabeza de los Ministerios del Trabajo y de Interior, realicen de manera inmediata actos públicos de respaldo y reconocimiento a la labor sindical de SINTRAEMCALI, en la que se solicite a las autoridades locales y de seguridad, garantizar la existencia de la organización de trabajadores y la vida e integridad personal de sus integrantes.
5) Se solicite al Presidente y Vicepresidente de la República, cumplan la orden expedida por la Juez 29 penal municipal, el 11 de abril de 2014, de realizar actos de pedido de perdón y reconocimiento del Estado de actos de violencia anti sindical contra SINTRAEMCALI y otros sindicatos, realizados por sus funcionarios.
Santiago de Cali, Mayo 21 de 2014
SINTRAEMCALINOMADESCDHCOLOMBIACORPORACION SEMBRARSINTRAUNICOLCENTRAL UNITARIA DE TRABAJADORES – VALLE DEL CAUCAMOVIMIENTO DE CRIMENES DE ESTADO – VALLE DEL CAUCACOMITÉ DE MUJERES CORTERAS DE LA CAÑAMUJERES DE TRIANAASOAGROS – CNAPALENQUE REGIONAL EL CONGAL – PCNCAMPAÑA PROHIBIDO OLVIDARCONGRESO DE LOS PUEBLOS

FontFuente: dhjusticia@hotmail.com, via: dhcolombia-request@lists.riseup.net

Comentaris tancats a [dhColombia] NUEVO ATAQUE TERRORISTA CONTRA SINTRAEMCALI

CP/ OCEANA aplaude la protección del Fort d’en Moreu y dos montañas submarinas en Baleares

[cid:image001.jpg@01CF7520.ED173C80]
21/5/2014

OCEANA APLAUDE LA PROTECCIÓN DEL FORT D’EN MOREU Y DOS MONTAÑAS SUBMARINAS BALEARES

El Gobierno cerrará 40.000 hectáreas al arrastre de fondo en tres enclaves de gran valor ecológico cuya protección ha reclamado Oceana durante años

Oceana aplaude la próxima protección de las montañas submarinas Ausiàs March y Émile Baudot, así como el Fort d’en Moreu, tal como ha anunciado hoy el Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente. La organización internacional de conservación marina lleva años filmando estos fondos marinos y realizando una activa campaña ante el Gobierno y el Govern balear para la conservación de estos enclaves por su alto valor ecológico.

“La protección del Fort d’en Moreu y las montañas submarinas de Ausiàs March y Émile Baudot es una gran noticia tanto para el medio ambiente como para el sector pesquero”, afirma Xavier Pastor, oceanógrafo y director ejecutivo de Oceana en Europa. “Oceana lleva alrededor de ocho años pidiendo medidas de conservación para estas elevaciones del Canal de Mallorca, así como para Ses Olives, que ha quedado fuera de la iniciativa del Gobierno”.

Las zonas que se protegerán suman 40.000 hectáreas y albergan hábitats que están protegidos por normativa nacional e internacional. Así, el Fort d’en Moreu es una impresionante extensión de coralígeno situada al este de Cabrera en el que destacan jardines de gorgonias y un bosque de quelpos mediterráneos. Se trata de un área que Oceana propone integrar en el Parque Nacional de Cabrera y en la que han detectado pesca de arrastre ilegal.

A pesar de la lógica satisfacción, Oceana recuerda que que esta decisión del Gobierno no hace más que cumplir la legislación nacional y europea, que obligaba desdce 2006 a la protección de esos hábitats. Ahora es el momento de celebrarlo, pero también de recordar la necesidad de ampliar el Parque Nacional de Cabrera y rodear las montañas submarinas preservadas del arrastre de una amplia Area Marina Protegida”

Recientes expediciones realizadas por Oceana en la zona, incluyendo una el pasado año, han conseguido nuevos datos sobre especies y hábitats amenazados que dan aún mayor valor a la zona. Por ello, Oceana confía en que pronto se incluyan también otros ecosistemas de gran importancia ecológica que se encuentran en estas montañas submarinas y que, de momento, han quedado excluidos, como los bosques de corales bambú, los jardines de gorgonias y corales negros o las las agregaciones de esponjas, entre otras.

Más información sobre las dos montañas submarinas y la propuesta de ampliación de Cabrera

Oceana dispone de fotografías e imágenes de vídeo
Versión online de este comunicado: http://bit.ly/TuqeMs

Marta Madina, Directora de Comunicación
Plaza España-Leganitos 47. 28013 Madrid, España
Tel.:+ 34 911 440 880 Móvil: +34 687 598 531 E-mail: mmadina@oceana.org
Facebook: www.facebook.com/oceana.europe Twitter: @oceana_europe

Oceana es la mayor organización internacional dedicada exclusivamente a proteger los océanos del mundo. A través de campañas con base científica, Oceana genera cambios políticos que favorecen la conservación marina. Desde 2001 hemos protegido más de 3,1 millones de km2 de superficie marina, e innumerables especies de tortugas, tiburones, delfines y otros organismos marinos. Con alcance global, Oceana tienen oficinas en América del Norte, América Central, América del Sur y Europa, y más de 600.000 seguidores en todo el mundo. Para conocer más, visita www.oceana.org.

image001.jpg

FontFuente: OceanaPress@oceana.org

Comentaris tancats a CP/ OCEANA aplaude la protección del Fort d’en Moreu y dos montañas submarinas en Baleares

[polomoir1] Ganaremos la presidencia de la república con Clara López Obregón

Visite nuestras páginas: http://www.moir.org.co, http://tribunaroja.moir.org.co , http://www.jorgerobledo.comy
http://www.deslinde.org.co

Siga el twitter del senador Jorge Enrique Robledo en http://twitter.com/#!/JERobledo

——————————————————————————————–

 

Ganaremos la presidencia de la república con Clara
López Obregón

Bogotá, mayo 16 de 2014

——————————————————————————————–

 

La campaña electoral para la presidencia se desarrolla
en medio del más grave deterioro económico, social y político. La economía
sufre la quiebra del campo y el aniquilamiento de la industria por las
importaciones como consecuencia de los TLC; la cantidad y calidad del empleo
empeora e imperan el subempleo y la informalidad; los servicios públicos
domiciliarios son hoy botín de las multinacionales y padecimiento de la
población; la salud y la educación pierden su calidad de derechos fundamentales
y se convierten en mercancías; la inseguridad y la violencia azotan por parejo
a los ciudadanos. Nunca habíamos estado peor. Entre tanto la banca y los grupos
monopólicos nacionales y extranjeros amasan exorbitantes ganancias, la riqueza
se concentra y la corrupción campea en el Estado y el sector privado timando el
trabajo y la riqueza de los colombianos.

 

Es el resultado de la gestión de quienes mal gobiernan
el país desde hace más de un siglo y que particularmente se ha acentuado a
partir de 1990 con la implementación del neoliberalismo y el libre comercio que
trajo consigo la pérdida de la soberanía económica. El gobierno de Santos y sus
antecesores tienen la responsabilidad.

 

Los candidatos a la presidencia del establecimiento
pretenden ganar el voto de los electores ocultando sus convicciones
neoliberales y eludiendo su compromiso continuista. El candidato presidente no
afronta debates públicos y los grandes medios se esfuerzan por mostrar a Santos
y Zuluaga como indiscutibles opcionados, polarizan la opinión inventándoles
profundas diferencias entre sí centrando la contienda en graves acusaciones de
corrupción e ilegalidades para ocultar que ambos defienden el mismo modelo
económico y social que los colombianos rechazan en las calles y carreteras del
país.

 

La fórmula Clara López y Aida Avella es la única
alternativa cierta para los males que azotan a la nación. Sus propuestas van a
al centro de los sentidos problemas de la población y la economía: recobrar la
soberanía, disminuir la desigualdad, restablecer los derechos conculcados,
recuperar la producción industrial y agraria y con ello el empleo estable y
digno, adoptar la paz como una política de Estado y no permitir que sea motivo
de campaña y de manipulación reeleccionista.

 

Los colombianos que anhelamos la transformación
democrática del país y somos amigos de la paz, el desarrollo económico y el
bienestar de la población y que añoramos una nación que actúe en pie de
igualdad y esté de lado de la paz mundial en lo internacional, votaremos
copiosamente por Clara López. Apoyemos con alborozo esta propuesta de cambio
que recoge el clamor de los indignados e inconformes de Colombia.

 

Senadores: Jorge Robledo, Alexander López y Parmenio
Cuéllar; representantes: Germán
Navas Talero, Iván Cepeda, Alba Luz Pinilla, Wilson Arias, parlamentarios elegidos el 9 de marzo: Alberto Castilla, Senén
Niño, Alirio Uribe y Rodrigo Saldarriaga; Excandidato
presidencial y cofundador del Polo
Carlos Gaviria Díaz; los concejales de Bogotá Álvaro Argote,
Venus Albeiro Silva, Celio Nieves Herrera, director
de campaña
Jaime Dussán, secretario
general del Polo
Gustavo Triana

 

—————————————————————————–

Por favor incluya las direcciones polomoir@listas.moir.org.co
y
polo-moir@lists.riseup.net
en su
libreta de direcciones para que no sean consideradas spam
. Estos envíos se hacen por lo menos una
vez a la semana; si dejan de llegarle, háganoslo saber
. Si no desea seguir recibiendo
nuestros correos, respóndanos pidiendo su retiro de la lista. Si desea publicar
nuestros artículos, incluya nuestras páginas como crédito de los mismos.

 —————————————————————————–

FontFuente: moir@moir.org.co

Comentaris tancats a [polomoir1] Ganaremos la presidencia de la república con Clara López Obregón