Revista de Pangea

"La Revista de Pangea és un recull de notícies de diferents butlletins"

Archives: 9 de May de 2016

PCS Resumen nº 2591

POLITICA EN EL CONO SUR LATINOAMERICANO

POLITICA EN EL CONO SUR LATINOAMERICANO Grupo
1
Mensaje

Resumen #2591
1.1
Documento – NORMAS Y TEMATICA DE POLITICA CONO SUR.doc

by
Mensaje

1.1

Documento – NORMAS Y TEMATICA DE POLITICA CONO SUR.doc

Dom, 8 de May, 2016 2:49 am (PDT) . Enviado por:

Documento : NORMAS Y TEMATICA DE POLITICA CONO SUR.doc
Descripción : NORMAS Y TEMATICA DE POLITICA CONO SURResponder a remitente


.


Responder a grupo


.


Responder via Web Post


.


Todo los mensajes (180)


.
Más populares ^

Por una Constitución auténticamente democrática para Chile, visite y firme en http://www.asambleaconstituyente.cl/

Manténgase informado sobre los DD.HH. en Chile, visite http://www.memoriaviva.com/ y http://www.chile-esmeralda.com/

Visita tu grupo

• Privacidad • Cancelar suscripción • Condiciones de uso

FontFuente: politicaconosur@gruposyahoo.com

Comentaris tancats a PCS Resumen nº 2591

Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya (08-05-16)

Si no veu correctament aquest correu premi aquí

 

CGT de Catalunya.
www.cgtcatalunya.cat

 

Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya.
Darrera publicada: 8 de maig.

 

dimecres 27 d’abril de 2016
Lluitem per guanyar
Article d’Ermengol Gassiot davant el 1r de Maig de 2016

Lluitem per guanyar

Estem recuperant el sindicalisme de conflicte, d’oposició. No ho fem perquè tinguem ganes de bronca, perquè el nostre caràcter sigui d’anar a la grenya. Ho fem, simplement, perquè vivim en un estat d’explotació permanent.

El temps de la queixa ja ha passat. Ens hem cansat d’esperar. Ens hem convençut que el lament poc aporta. Que llepar-nos les ferides pot alleugerir el dolor, però no resol les causes que l’han provocat. Seguim pensant que les reformes laborals ens han pres drets. (…)

 

dimecres 27 d’abril de 2016
És el masculinisme una aposta per la igualtat?
Article de Marta Padrós, Secretaria de Gènere de CGT Catalunya

I la resposta és senzilla. Clarament no, clarament és una nova forma de masclisme encobert, potser encara més perillós perquè va d’esquenes, apropiant-se de part del discurs feminista per victimitzar els homes, els que tenen més privilegis en aquest sistema patriarcal, tornant de nou a criticar a les persones que ens defensem feministes i que plantegem la necessitat de canviar l’estructura per poder trencar amb les opressions que patim.

El patriarcat afecte a dones i homes. Reconèixer això és (…)

 

dijous 14 d’abril de 2016
Campanya d’objecció fiscal 2016 de la CGT

Objecció Fiscal 2016

No amb els nostres diners

Implacables en la seva pressió fiscal, L’Estat no cessa de demanar-nos: IRPF, IVA, impostos indirectes, taxes… I en aquest temps de tremendes retallades en despesa social, de pèrdua de drets i de la majoria de les nostres conquestes, de desmantellament del públic, quan el minso estat del benestar del que encara gaudíem trontolla, observem amb vergonya com, any rere any, es renoven enormes inversions en la més estèril de les despeses: la Despesa (…)

 

 

diumenge 8 de maig de 2016
18 de maig: Vaga de recerca i docència a la UAB

La secció sindical de la UAB hem presentat un preavís al Rectorat de la UAB i a la Direcció General de Treball de la Generalitat un preavís de vaga pel dia 18 de maig a la UAB. La convocatòria forma part del calendari de mobilitzacions iniciat el 27 d’abril amb la finalitat d’evitar les mesures que l’actual Equip de Govern, ja en funcions, pretén dur a terme en les darreres setmanes del seu mandat i que condicionaran el futur immediat de la UAB. Entre aquestes mesures hi ha:

– La reducció del (…)

 

divendres 6 de maig de 2016
Estrena a Barcelona del documental “El tiempo de las cerezas. 1977-1979, eclosión libertaria”
Divendres, 20 de maig, als Cinemes Girona.

Estrena a Barcelona del documental “El tiempo de las cerezas. 1977-1979, eclosión libertaria”

Divendres, 20 de maig, als Cinemes Girona.

Amb la presència del seu realitzador, Juan Felipe.

La Fundació Salvador Seguí de Catalunya organitza el passi del documental “El tiempo de las cerezas” del realitzador Juan Felipe (autor també d’“Indomables” i “Sara Berenguer”) el divendres 20, a les 19h, als cinemes Girona de Barcelona (C/ Girona, 175; metro línies 4 i 5 Verdaguer i línia 3 Diagonal; autobusos 6, (…)

 

divendres 6 de maig de 2016
CGT exigeix a Saint Gobain que retiri de manera segura tot el material amb amiant de la fàbrica

Coincidint amb el Dia Internacional de la Seguretat i la Salut Laboral, el 28 d’abril des de la CGT recorden que Cristalería Española S.A., l’anterior nom que tenia l’actual empresa Saint Gobain, va ser importadora d’amiant des de l’any 1970 fins a l’any 1985, tal i com va documentar un informe del 2001, i que encara en queda a la fàbrica.

En el cas d’aquest centre, l’amiant es va estar utilitzant en diversos formats, des d’equips de protecció individual per entra a forns, vestits, guants, etc., fins (…)

 

divendres 6 de maig de 2016
Gruporaga, empresa subcontractada de l’Ajuntament de Barcelona concessionària de la poda d’arbrat, obliga a fer hores extra sense cobrar

Una empresa subcontractada de l’Ajuntament de Barcelona obliga a fer hores extra sense cobrar

Dues persones denuncien que han estat acomiadades per l’empresa Gruporaga, concessionària de la poda d’arbrat, per queixar-se de la llargada de la jornada laboral. Una gravació feta per una de les treballadores vincula l’acomiadament a la protesta

“Li donem la invitació que se’n vagi, perquè no està conforme. Ahir es va rebotar: que està fent 9 hores, que no vol fer-les…. Doncs, si no vols fer-les, pots (…)

 

dimecres 4 de maig de 2016
La instrumentalització de la docència
Comunicat Secció sindical CGT–UAB

LA INSTRUMENTALITZACIÓ DE LA DOCÈNCIA

1. ANTECEDENTS

Una de les mesures de caràcter estratègic de l’Equip de Govern va ser fer aprovar a través del Consell de Govern del 23-I-2014 un nou model de dedicació acadèmica, a l’empara del Real Decreto-ley 14/2012, de 20 de abril, de medidas urgentes de racionalización del gasto público en el ámbito educativo – l’anomenat “decreto Wert”– que, entre d’altres mesures, estableix en el seu títol II un règim de dedicació variable en les obligacions del professorat (…)

 

dimarts 3 de maig de 2016
Tragsa finançava a la UGT?
Comunicat FETAP-CGT
Sindicalistes alliberats per empreses públiques amb no se sap quina finalitat; sindicats que reben la seva part del pastís amb cada ERO que s’ha produït en aquest país, (ERO que ells signen en una suposada defensa dels treballadors); liders sindicals en els consells d’administració; sindicalistes amb targetes black de Caja Madrid; el famós cas del sindicalista miner asturià; en fi, sindicats al servei de la Patronal ( tots els sindicalistes que van donar la seva vida per aconseguir uns drets ara (…)

 

dimarts 3 de maig de 2016
Comunicat de suport a les familíes de l’Escola de Picamoixons que fan boicot a les proves d’avalució diagnòstica i competències bàsiques

COMUNICAT DE CGT ENSENYAMENT DE SUPORT A LES FAMÍLIES DE L’ESCOLA DE PICAMOIXONS QUE FAN BOICOT A LES PROVES D’AVALUACIÓ DIAGNÒSTICA I COMPETÈNCIES BÀSIQUES

Algunes famílies de l’escola de Picamoixons (Alt Camp) han decidit no participar en el procés de les proves d’avaluació diagnòstica de tercer i de competències bàsiques de 6è de primària. Des de la secció sindical de CGT Ensenyament Tarragona Deixem de ser una illa volem manifestar el nostre ple suport a les famílies que han decidit objectar i no (…)

 

dimarts 3 de maig de 2016
Presentació a Barcelona de la Plataforma per l’ocupació pública: MUNICIPALITZEM

Presentació de la Plataforma per l’ocupació pública: MUNICIPALITZEM

S’ha realitzat el dijous 28 d’abril a les 17h a Plaça Sant Jaume de Barcelona i en ella s’han explicat els motius i la finalitat de la Plataforma, així com s’han exposat diferents casos laborals a l’entorn de l’Ajuntament de Barcelona.

MANIFEST

MUNICIPALITZEM | PLATAFORMA PER L’OCUPACIÓ PÚBLICA

Ni tan sols l’Ajuntament de Barcelona coneix la xifra exacta: però estimem que som al voltant de 30.000 les persones que treballem en la gestió (…)

 

divendres 29 d’abril de 2016
Comunicat de CGT sobre la situació actual de l’Hospital Sant Joan de Reus
La protesta dels treballadors i treballadores incrementa la seva intensitat

CGT AMB LA LLUITA DE LA PLANTILLA DE L’HOSPITAL SANT JOAN DE REUS, PER UNA SANITAT PÚBLICA, UNIVERSAL I DE QUALITAT

Contra l’impagament de DPO, les retallades de serveis i drets i els acomiadaments

A finals de març, la gerència de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR) va fer saber al seu comitè d’empresa que no podia assumir el pagament de la Direcció Participativa per Objectius (DPO) que havia estat compromesa en el conveni col·lectiu signat uns mesos abans. El motiu que va generar (…)

 

dijous 28 d’abril de 2016
Lluitem i guanyem la nostra Salut Laboral
28 d’abril 2016: dia internacional de lluita per la Salut Laboral

Mobilitzant-nos contra les altes injustes de l’ICAM,

denunciant les morts de l’amiant,

fent visibles els riscos psicosocials,…

Lluitem i guanyem la nostra Salut Laboral

Com cada any, s’apropa en la data assenyalada del 28 d’abril un momentde denúncia i sensibilització, fixada per la Organització Internacional del Treball (OIT). I en girar la vista enrere hem de fer balanç d’un nou any on novament augmenten les fredes xifres de sinistralitat laboral, i la lectura de les darreres dades oficials (…)

 

dimecres 27 d’abril de 2016
Davant les rebaixes de Personal Docent i Investigador (PDI) a la UAB, els professors/es i investigadors/es de la UAB ens hem plantat

Aquest dimecres 27 d’abril professors/es i investigadors/es de la UAB ens hem plantat davant del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Rebutgem la precarietat laboral del PDI, la supressió d’uns 70 llocs de treball en 32 departaments i la no renovació de 300 professors/es associats i 50 professors/es interines.

Avui desenes de professors/es i investigadors/es (PDI) de la UAB ens hem plantat davant del rectorat. Procedents de departaments de pràcticament totes les facultats de la (…)

 

dimarts 26 d’abril de 2016
El 26 d’abril s’ha fet la segona jornada de vagues parcials a TV3 contra la petició de presó per a un treballador

Segona jornada de vagues parcials a TV3 contra l’acusació a un treballador de la casa

Els empleats reclamen massivament la retirada de la petició que podria dur l’empleat de l’emissora de TV fins a 7 anys a la presó

Nova jornada de mobilitzacions dels treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per reclamar la retirada de l’acusació contra l’empleat de TV3 al qui demanen 7 anys de presó.

La segona jornada de protestes ha tingut, segons el comitè d’empresa de TVC un (…)

 

dilluns 25 d’abril de 2016
Ha sortit el número 181 de la revista Catalunya (Abril 2016)

Al Catalunya 181, d’abril de 2016, hi trobareu, entre d’altres, els següents articles:

Editorial:

Reconquerim drets i llibertats

Tema del mes:

Les polítiques antirrefugiades envaeixen Europa

Treball-economia:

Lluitem. Guanyem. Manifest CGT Catalunya 1r de maig 2016

Les pensions públiques en l’ull de l’huracà

I ara què fem? (Una pregunta des del sindicalisme)

La PAICAM reclama responsabilitats sobre les altes mèdiques injustificades a l’INSS

VI Congrés Extraordinari de CGT: “Apostem pel (…)

 

dilluns 25 d’abril de 2016
Ha arribat la primavera, una època de lluites. Concentració al rectorat de la UAB el 27 d’abril
Aquest curs acaba també amenaçant la continuïtat a la UAB d’un nombre considerable de professors/es i investigadors/es joves

Ha arribat la primavera. El curs acadèmic 2015-2016 ja el tenim costa avall.

Assignatures que s’acaben. Exàmens a la vista. Un moment per fer valoracions de què ha funcionat i què no a la docència, etc.
Com ja ha succeït anys endarrere, aquest curs acaba també amenaçant la continuïtat a la UAB d’un nombre considerable de professors/es i investigadors/es joves. Amb una nova tongada de rebaixes “marca UAB”. Més de la meitat dels departaments veuran el curs vinent reduïda la seva capacitat de (…)

 

dilluns 25 d’abril de 2016
Tots els colors de Sabadell contra el feixisme: Milers de persones es mobilitzen el 24 d’abril en defensa del CSA l’Obrera i per un ’Sabadell per a totes’

Entre 2000 i 7000 persones, segons les fonts, es manifestaven diumenge 24 d’abril en contra del feixisme i per un ‘Sabadell per a totes’. La mobilització denuncia les darreres agressions al CSA l’Obrera, realitzades pel mateix grup de nazis que va voler intimidar la UAB.

Eren dos quarts de sis de la tarda, hora d’inici de la manifestació, i la plaça Imperial ja era ben plena. Plena de gent, plena de colors i de força banderes. I sobretot, plena de gent vinguda d’arreu: de diferents col·lectius de (…)

 

dilluns 25 d’abril de 2016
Rector, contra el feixisme no s’hi valen mitges tintes (Carta oberta d’Ermengol Gassiot al rector de la UAB)

Rector Ferran Sancho,

Divendres passat 22 d’abril uns 15 neonazis es van fer presents a la UAB. Ja sé que ho saps, però vull recordar-t’ho. Ho van fer en el marc d’un acte, o amb l’excusa d’un acte, convocat o avalat per alguns professors de la universitat. De fet, ara mateix el com van venir i si els qui organitzaven l’acte ho sabien, els havien cridat o no, els van tolerar o simplement els van deixar fer per por, és indiferent al motiu de la meva carta.

El motiu de la carta és un altre. És el (…)

 

dilluns 25 d’abril de 2016
Manifestacions convocades per CGT Catalunya el 1r de Maig de 2016
Llistat de manifestacions convocades per CGT Catalunya amb motiu del 1r de Maig de 2016, en solitari o conjuntament amb altres col·lectius i organitzacions:
BARCELONALa CGT de Barcelona convoca manifestació el diumenge 1 de Maig a les 11h a Via Laietana / Jaume I.
BADALONA

La CGT del Barcelonès Nord i Solidaritat Obrera convoquen manifestació el diumenge 1 de Maig a les 11h a la Plaça Països Catalans de Badalona.
GIRONA

La CGT de Girona convoca a la manifestació de Girona (…)

 

www.cgtcatalunya.cat |
facebook |
twitter |
vimeo |
youtube |
flickr |
rss |
google+ |
slideshare |
issuu |
scribd |
instagram |
about |
linkedin |
bambuser

 

Què és la CGT |
On trobar-nos |
Afiliació |
Butlletí |
On Trobar-nos |
Àmbits d’actuació |
Actualitat |
Legislació |
Serveis Socials i Sindicals |
Enllaços
En relació a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic
(la LSSI-CE) aprovada pel parlament espanyol i de la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades espanyola, estem obligats a
comunicar-te que la teva adreça de correu figura en aquest moment subscrita a la LLISTA de correu electrònic de l’equip de comunicació adscrit
a la Secretaria de Comunicació de la CGT de Catalunya, formant part d’un fitxer automatitzat de dades.nnAmb el present e-mail volem informar-te de
la teva opció de cancel·lació en virtut de les lleis abans esmentades, i del teu dret d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les teves
dades. Si no desitges seguir rebent missatges d’aquesta llista, per a donar-te de baixa envia un correu a l’adreça:
com-cgt-cat@cgtcatalunya.cat.

FontFuente: enviaments@cgtcatalunya.cat

Comentaris tancats a Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya (08-05-16)

[Ecologistas en Acción] Boletin informativo semanal

Boletin de novedades de Ecologistas en Accion

Si quieres Suscribirte / Borrarte
<http://listas.nodo50.org/cgi-bin/mailman/listinfo/informa> de la lista
| Versión Web <http://www.ecologistasenaccion.org/newsletter253.html>

cabecera
Novedades del 02 al 08 de Mayo de 2016.
Ecologistas en Acción <http://www.ecologistasenaccion.org/>
Artículos de la semana

El gasto militar de 2016
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32156.html>
Paz <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur4.html>

Informe del gasto militar correspondiente a 2016. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32156.html>]

El escándalo de AREVA afecta a nucleares españolas
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32145.html>
Energía <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur153.html>

La empresa francesa AREVA, que ha falseado alrededor de 400 protocolos
de control de calidad sobre materiales, está contratada por la empresa
CNAT, que gestiona las centrales nucleares de Almaraz I y II (Cáceres) y
Trillo (Guadalajara) para operaciones de mantenimiento y fabricación de
combustible. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32145.html>]

Especies invasoras: PSOE y PP deben dejar de pedir que se incumpla la
ley <http://www.ecologistasenaccion.org/article32136.html>
Naturaleza <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur19.html>

Amigos de la Tierra, Ecologistas en Acción, Greenpeace, SEO/BirdLife y
WWF consideran que las recientes actuaciones del PSOE y el PP al
posicionarse en contra del cumplimiento de la sentencia del Tribunal
Supremo sobre especies exóticas invasoras son inconsecuentes e
irresponsables. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32136.html>]

Las filtraciones de TTIP-leaks confirman las amenazas del tratado
comercial de la UE con EE UU
<http://www.ecologistasenaccion.org/article16685.html>
Antiglobalización <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur80.html>

La revelación por parte de Greenpeace de documentos secretos del TTIP
confirma que la UE se dirige a un escenario de mayor precariedad
laboral, poniendo además en peligro la salud pública y el medio
ambiente. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article16685.html>]

¿Qué dice el TTIP-leaks sobre los transgénicos?
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32160.html>
Transgénicos <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur154.html>

Greenpeace Holanda ha publicado en los últimos días una serie de
documentos filtrados procedentes de las negociaciones sobre el TTIP
(tratado internacional entre EE UU y la UE), lo que ha sido bautizado
como “TTIP-leaks”. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32160.html>]

Libérate de los combustibles fósiles
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32129.html>
Clima <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur256.html>

Organizaciones ecologistas piden a todos los partidos políticos el
compromiso de dejar los combustibles fósiles bajo tierra. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32129.html>]

Voluntariat ambiental a les dunes de Gavà
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32175.html>
Baix Llobregat-Garraf <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur328.html>

Nova jornada de voluntariat per eliminar plantes exòtiques invasores i
residus a les dunes de Gavà. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32175.html>]

Plan Hidrológico del Ebro en La Rioja y embalse del Oja
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32164.html>
La Rioja <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur5.html>

Cuenca Azul manifiesta su preocupación y desacuerdo con la política de
gestión fluvial que se está llevando a cabo en la Comunidad Autónoma de
la Rioja, con especial énfasis en lo referido a la regulación
hidrológica. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32164.html>]

El Presidente del CSN no comparece ante el Parlamento extremeño
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32157.html>
Extremadura <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur18.html>

Ecologistas en Acción deplora la no comparecencia del presidente del
Consejo de Seguridad Nuclear (CSN), D. Fernando Marti Scharfhausen, ante
el Parlamento de Extremadura para hablar del estado de la central
nuclear de Almaraz (Cáceres). [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32157.html>]

Sentencia contra la incineración de residuos en Venta de Baños
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32155.html>
Palencia <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur75.html>

El Tribunal Supremo sentencia en contra de la incineración de residuos
industriales en la Cementera de Venta de Baños que permitía la quema de
más de 100 toneladas diarias de residuos. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32155.html>]

El TSJ obliga a RMD a retirar los residuos enterrados en Villanueva del
Carnero <http://www.ecologistasenaccion.org/article32174.html>
León <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur32.html>

El Tribunal Superior de Justicia de Castilla y León (TSJ) ha desestimado
el recurso contencioso interpuesto por la empresa Recuperación de
Materiales Diversos y le obliga a retirar los residuos que enterró
clandestinamente, hace 10 años, en Villanueva del Carnero. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32174.html>]

Tortuga laúd varada en Melilla en la playa de la Hípica
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32163.html>
Melilla <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur8.html>

El cadáver de una tortuga laúd (Dermochelys coriacea) de grandes
dimensiones ha aparecido varado en la playa de la Hípica de Melilla en
la mañana del jueves 5 de mayo de 2016. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32163.html>]

Fumigan con glifosato junto a colegios de Valdemoro
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32171.html>
Valdemoro <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur257.html>

En marzo de 2015 la OMS clasificó esta sustancia como probable
carcinógeno para los seres humanos. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32171.html>]

Se consolida la impunidad ambiental de las grandes empresas en
Castilla-La Mancha <http://www.ecologistasenaccion.org/article32149.html>
Ciudad Real <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur13.html>

La destrucción de una dehesa de encinas centenarias o la ocupación del
dominio público hidráulico del río Gigüela por sendos proyectos de
centrales solares termoeléctricas son ejemplos manifiestos del desprecio
a la legislación ambiental de renombrados inversores y promotores. Con
el beneplácito, en la mayoría de los casos, de la Junta de Castilla-La
Mancha. [Leer más… <http://www.ecologistasenaccion.org/article32149.html>]

Preocupación ante designación de nuevo Gerente de Canal de Isabel II
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32135.html>
Comunidad de Madrid <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur23.html>

La Plataforma contra la Privatización del Canal de Isabel II, de la que
forma parte Ecologistas en Acción, muestra su preocupación ante la
designación de un nuevo gerente de la empresa, sin conocimientos en
gestión del agua. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32135.html>]

Les filtracions de TTIP-leaks confirmen les amenaces del tractat
comercial de la UE amb els EUA
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32143.html>
Antiglobalització <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur80.html>

La revelació per part de Greenpeace Holanda de documents secrets de
l’Acord Transatlàntic de Comerç i Inversió confirma que la UE es
dirigeix ​​a un escenari de major precarietat laboral, posant a més en
perill la salut pública i el medi ambient. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32143.html>]

Siguen muriendo rapaces en tendidos eléctricos en Baena
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32138.html>
Baena <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur12.html>

Se vuelve a localizar un Búho real (Bubo bubo) electrocutado en un
tendido eléctrico en Baena. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32138.html>]

Contaminació ocasionada per l’empresa ERCROS a Flix
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32140.html>
Catalunya <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur97.html>

Reunió amb el director de l’Agència de Residus de Catalunya per la
contaminació ocasionada per l’empresa ERCROS a Flix. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32140.html>]

Un año más la regulación micológica en Soria va a tener enormes
deficiencias <http://www.ecologistasenaccion.org/article32123.html>
Soria <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur302.html>

Ya estamos en mayo y todavía falta de una correcta regulación supone una
perdida de oportunidades económicas y sociales; y un deterioro del medio
natural por excesiva recolección, molestias a la fauna, tránsito de
vehículos por cualquier lugar, abandono de residuos, conflictos con
otros usos del monte, etc. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32123.html>]

Más implicación de manera conjunta en la Vía verde Entre Ríos
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32147.html>
Cádiz <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur187.html>

Ecologistas en Acción exige a los ayuntamientos del Puerto, Rota y
Sanlúcar que se impliquen y promuevan de manera conjunta la construcción
íntegra de la VIA VERDE Entre Ríos. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32147.html>]

Denuncian contaminación por ozono en Lorca y Caravaca
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32151.html>
Región Murciana <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur22.html>

Ecologistas en Acción señala que el Plan de Mejora de la Calidad del
Aire no ha reducido la contaminación por ozono en la Región de Murcia.
[Leer más… <http://www.ecologistasenaccion.org/article32151.html>]

Repotenciación del parque eólico el cabrito pone en alerta a ONG
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32137.html>
Cádiz <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur187.html>

La repotenciación del Parque Eólico “El Cabrito” en Tarifa pone en
alerta a la gran mayoría de organizaciones ambientales del Campo de
Gibraltar y despierta una enorme preocupación en numerosas
organizaciones ambientales a nivel nacional. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32137.html>]

Alegaciones al Plan de Saneamiento y Depuración de La Rioja
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32131.html>
La Rioja <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur5.html>

Alegaciones de Ecologistas en Acción de La Rioja al Plan de Saneamiento
y Depuración de La Rioja. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32131.html>]

Fraude y prácticas ilegales en cotos intensivos de Castilla-La Mancha
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32125.html>
Castilla-La Mancha <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur30.html>

Ecologistas en Acción de Castilla-La Mancha ha denunciado a varios cotos
de caza intensiva por prácticas presuntamente fraudulentas e ilegales
relacionadas con la actividad cinegética. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32125.html>]

Triste, aunque lógica, la pérdida de la Q de calidad
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32132.html>
Sanlúcar <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur6.html>

La Plataforma “Agua Clara”, en la que participa Ecologistas en Acción,
valora como lógica aunque triste, la noticia de la pérdida de la
denominada Q de Calidad que venía recibiendo en los últimos años, a
través del Instituto de Calidad Turística Española. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32132.html>]

Queja al Defensor del Pueblo por opacidad en el procedimiento de las
tierras raras <http://www.ecologistasenaccion.org/article32130.html>
Ciudad Real <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur13.html>

La Plataforma Si a la Tierra Viva, en la que participa Ecologistas en
Acción, presenta queja ante el Defensor del Pueblo por la opacidad y
falta de garantías en los trámites administrativos de “tierras raras”.
[Leer más… <http://www.ecologistasenaccion.org/article32130.html>]

La preservació del Delta de l’Ebre una exigència de país
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32133.html>
Catalunya <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur97.html>

La Plataforma de Defensa de l’Ebre suma forces a Barcelona. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32133.html>]

Itinerario ciclista: los árboles en la ciudad
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32120.html>
Burgos <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur31.html>

Crónica del paseo por parques y jardines burgaleses con el objetivo de
fomentar la conservación del importante patrimonio natural de la ciudad.
[Leer más… <http://www.ecologistasenaccion.org/article32120.html>]
Próximas convocatorias
<http://www.ecologistasenaccion.org/spip.php?rubrique79>

* 10-05-2016. Sevilla: Concentración La industria de armas mata
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32159.html>

* 12-05-2016. Cambrils: Taller-col·loqui El TTIP també ens afecta
localment <http://www.ecologistasenaccion.org/article32097.html>

* 12-05-2016. Bilbao: Charla La escombrera de Rezola amenaza el
Bolintxu (Pagasarri)
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32139.html>

* 13-05-2016. Alcoi: Xarrada i presentació del llibre Estamos
construyendo el mundo
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32165.html>

* 14-05-2016. Sanlúcar: Senderismo por Barbate
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32053.html>

* 14-05-2016. Bilbao: Itinerario ecológico El valle del Bolintxu
(Pagasarri) <http://www.ecologistasenaccion.org/article32141.html>

* 14-05-2016. Barcelona: Massa crítica Pantumacona
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32107.html>

* 14-05-2016. Badajoz: Mesa redonda El AVE a Extremadura a debate
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32148.html>

* 15-05-2016. Curso on-line: Jardinería ecológica y diseño de bosques
urbanos <http://www.ecologistasenaccion.org/article31920.html>

* 15-05-2016. Alcalá de Guadaíra: 13ª Limpieza de Gandul
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32001.html>

* 15-05-2016. Alcoi: Cinema antimilitarista Una botella en el mar de
Gaza <http://www.ecologistasenaccion.org/article32166.html>

* 17-05-2016. Guadalajara: Charla-coloquio Para entender el TTIP
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32100.html>

* 18-05-2016. Madrid: Presentación del Atlas de la Justicia Ambiental
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32154.html>

* 19-05-2016. Alcoi: Xarrada Síria, els drets humans abandonats a la
intempèrie <http://www.ecologistasenaccion.org/article32167.html>

* 21-05-2016. Albacete: IX Concurso de Fotografía de Denuncia
Ecológica <http://www.ecologistasenaccion.org/article31903.html>

* 21-05-2016. Pinto: Ruta senderista en el Día Europeo de la Red
Natura 2000 <http://www.ecologistasenaccion.org/article32112.html>

* 21-05-2016. Majadahonda: Charla Contaminación atmosférica y calidad
del aire <http://www.ecologistasenaccion.org/article32111.html>

* 21-05-2016. Alcoi: Xarrada i Acampada a Sella
<http://www.ecologistasenaccion.org/article32168.html>

* 22-05-2016. Alcoi: XIII Marxa per la Desmilitarització de la serra
d’Aitana <http://www.ecologistasenaccion.org/article32169.html>
Revista <http://www.ecologistasenaccion.org/revista>

<http://www.ecologistasenaccion.org/article88.html>
El Ecologista nº 88 <http://www.ecologistasenaccion.org/article88.html>

Proyectos mineros: Minas de potasas en el Pirineo. Olmos. Compostaje.
Biodiversidad. Dieta energética. Almacenes de gas. Escenarios
energéticos. Plantas y cambio climático. [Leer más…
<http://www.ecologistasenaccion.org/article88.html>]

Números anteriores <http://www.ecologistasenaccion.org/revista> |
Indices <http://www.ecologistasenaccion.org/article1500.html> |
Suscripción <http://www.ecologistasenaccion.org/article679.html> |
Edición digital <http://www.ecologistasenaccion.org/ebook>
EcoBlogs
Fractura hidráulica <http://fractura-hidraulica.blogspot.com.es/>

* La fractura hidráulica en si misma causa seísmos
<http://fractura-hidraulica.blogspot.com/2016/05/la-fractura-hidraulica-en-si-misma.html>
* Los pozos de fracking liberaron más de 2000 millones de kilos de
metano en un año
<http://fractura-hidraulica.blogspot.com/2016/05/los-pozos-de-fracking-liberaron-mas-de.html>
* El fluído de retorno del fracking provoca cáncer
<http://fractura-hidraulica.blogspot.com/2016/04/el-fluido-de-retorno-del-fracking.html>
Observatorio OMG <http://www.observatorio-omg.org/>

* ¿Qué dice el TTIP-leaks sobre los transgénicos?
<http://www.observatorio-omg.org/blog/%C2%BFqu%C3%A9-dice-el-ttip-leaks-sobre-los-transg%C3%A9nicos>
* Compromís pide una moratoria a los cultivos transgénicos en la C.
Valenciana
<http://www.observatorio-omg.org/blog/comprom%C3%ADs-pide-una-moratoria-los-cultivos-transg%C3%A9nicos-en-la-c-valenciana>
Libres de contaminantes hormonales
<http://libresdecontaminanteshormonales.wordpress.com/>

* Una investigación muestra los beneficios para la salud de la
cosmética saludable
<https://libresdecontaminanteshormonales.wordpress.com/2016/05/06/una-investigacion-muestra-los-beneficios-para-la-salud-de-la-cosmetica-saludable/>
* Filtración de documentos del TTIP: hacia un “libre mercado” de
tóxicos
<https://libresdecontaminanteshormonales.wordpress.com/2016/05/03/filtracion-de-documentos-del-ttip-hacia-un-libre-mercado-de-toxicos/>
Informaciones de interés

* ¿Quienes somos? <http://www.ecologistasenaccion.org/auteur1.html>
* Asociarse <https://www.ecologistasenaccion.org/accion/asociarse.htm>
* Participar <http://www.ecologistasenaccion.org/article860.html>
* FAQ <http://www.ecologistasenaccion.org/article814.html>
* Suscribirse / Borrarse de la lista
<https://www.nodo50.org/cgi-bin/mailman/listinfo/informa>
Ecologistas en Acción

Marqués de Leganés 12 – 28004 Madrid – Teléfono: +34-91-5312739

FontFuente: boletin-informa@ecologistasenaccion.org, via: informa-bounces@listas.nodo50.org

Comentaris tancats a [Ecologistas en Acción] Boletin informativo semanal