Revista de Pangea

"La Revista de Pangea és un recull de notícies de diferents butlletins"

CGT contra la violència masclista – Marxa Estatal en contra de la Violència Masclista, a Madrid el 7N

CGT contra la violència masclista

Si no veu correctament aquest correu premi aquíDiumenge, 25 d’octubre de 2015 CGT contra la violència masclistaMarxa Estatal en contra de la Violència Masclista, a Madrid el 7NCGT CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTAUs reenviem la circular que s’ha elaborat des de la CGT Estatal convidant a l’afiliació a participar de la Marxa Estatal en contra de la Violència Masclista, que es realitzarà a Madrid, el 7N.S’estan organitzant autocars per anar a Madrid des de Catalunya, que sortiran des de Barcelona. Podeu apuntar-vos per anar amb els autocars aquí: https://novembrefeminista.wordpress.com/SEGUIM SORTINT AL CARRER, PERQUÈ ENS VOLEM VIVESNo n’hi ha prou amb la denúncia pública cada vegada que es produeix un assassinat. Necessitem un pla permanent d’actuació integral política i social. És un feminicidi, és terrorisme contra la dona i aquest ha de tenir una resposta
activa, directa i clara. Hem d’activar les xarxes de solidaritat necessàries i organitzar l’autodefensa feminista per eliminar tot tipus de tolerància i connivència activa i passiva amb la massacre que estem patint. És necessari, des de tots els fronts,eradicar els assassinats masclistes i segar-ne les seves arrels, el patriarcat, un sistema que ens oprimeix i que ens vol passives.Prou de mirar cap a altres bandes davant les manifestacions quotidianes del masclisme i als poders fàctics còmplices i justificants de la violència, com determinats mitjans de comunicació que s’esforcen fins l’absurd per obviar que es tracta d’assassinats masclistes, de terrorisme masclista, d’un feminicidi. La justificació en mitjans de comunicació de masses és una complicitat activa amb la perpetuació del patriarcat.També és necessari denunciar que
en època de retallades, la situació dels serveis a la dona és més precària que mai. Justament en aquestes situacions veiem que el suport i l’acompanyament a les dones maltractades és necessari i una prioritat social. Des del front sindical, la lluita contra el masclisme i les seves nefastes conseqüències s’ha de reforçar també treballant en contra de les retallades en els serveis públics i especialment en l’assistència a la dona i a les violències. La precarietat de les treballadores d’aquest sector ha de desaparèixer per poder oferir el millor suport possible a les dones que pateixen violència i poder prevenir així més assassinats.Les actituds, pensaments i sentiments que configuren el masclisme i perpetuen el patriarcat no són naturals ni per homes ni per dones, sinó que s’aprenen, es desenvolupen i es fomenten
en aquesta societat emmalaltida i en aquest sistema econòmic opressor, perpetuat pel sistema polític, educatiu, laboral i social. No acceptarem en cap àmbit de les nostres vides al masclisme i qui no accepta la llibertat més genuïna de la dona, a qui no ens deixa que pensem, que decidim, que siguem mestresses del nostre destí. No tots els homes exerceixen violència masclista, ni la immensa majoria són assassins de dones, però el sistema sí que ho és en si mateix. Està construït sobre la violència contra les dones com a mecanisme clau de coerció i opressió, ja sigui en l’educació, en la família, en les organitzacions, en la societat o en les supersticions.Hem de prendre l’espai públic, redoblar els esforços autoorganitzatius i reivindicar els drets que el sistema polític capitalista i masclista ens té segrestats.
Només nosaltres trencarem aquesta opressió i podem revolucionar les relacions socials entre dones i homes, les relacions de poder en l’àmbit personal i en l’àmbit econòmic, des del suport mutu i l’acció directa.La CGT Catalunya cridem a la mobilització permanent en la lluita social i sindical per no retrocedir ni un centímetre en els drets conquerits ni com a treballadores ni com a dones i per guanyar els que ens tenen negats.Sortim al carrer, perquè ens volem vives!NO SÓN MORTS AÏLLADES, ÉS UN FEMINICIDI!Salut i feminisme,

Marta Padrós Castells
Secretaria de gènere – Comitè confederal CGT Catalunya
Telf. 665054239
http://www.cgtcatalunya.cat/
@Genere_CGT
https://www.facebook.com/generecgtcatalunya
En relació a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (la LSSI-CE) aprovada pel parlament espanyol i de la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades espanyola, estem obligats a comunicar-te que la teva adreça de correu figura en aquest moment subscrita a la LLISTA de correu electrònic de l’equip de comunicació adscrit a la Secretaria de Comunicació de la CGT de Catalunya, formant part d’un fitxer automatitzat de dades.nnAmb el present e-mail volem informar-te de la teva opció de cancel·lació en virtut de les lleis abans esmentades, i del teu dret d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les teves dades.nnSi no desitges seguir rebent missatges
d’aquesta llista, per a donar-te de baixa envia un correu a l’adreça: com-cgt-cat@cgtcatalunya.cat

FontFuente: enviaments@cgtcatalunya.cat

Comentaris tancats a CGT contra la violència masclista – Marxa Estatal en contra de la Violència Masclista, a Madrid el 7N

Comments are closed.