Revista de Pangea

"La Revista de Pangea és un recull de notícies de diferents butlletins"

#VolandoVa, el portal de viatges de Metges Sense Fronteres | #VolandoVa, el portal de viajes de Médicos Sin Fronte ras

Bon dia,
Escribim des de l’oficina de Metges Sense Fronteres amb motiu de la nostra nova campanya ‘VolandoVa’.
Metges Sense Fronteres (MSF) comença una nova campanya de sensibilització amb l’objectiu d’aconseguir ajuda per a poblacions que travessen situacions de greus necessitats mèdiques. Per a fer-ho, ha creat VolandoVa.com, un portal de viatges amb el que tu no viatges, però la teua ajuda sí. D’aquesta manera, l’organització mèdica-sanitària preveu ‘gestionar’ la compra de viatges que es traduiran en kits d’ajuda mèdica-humanitària específics per a cada destí: programes de maternitat a Síria; aigua i sanejament a Nigèria; atenció a refugiats a Bangladesh; desnutrició a Etiòpia; salut mental a Colòmbia; cirurgia traumatològica a Iemen; prevenció i tractament de la malària a la República Democràtica del Congo; i vacunació a Sudan del Sud.
El principal atractiu d’aquesta original modalitat d’aportació consisteix en fer 100% visible el contingut de l’ajuda i el seu destí a través d’un canal de compra amb el qual els usuaris estan plenament familiaritzats. El fort contrast entre l’adquisició d’un viatge turística i l’enviament d’ajuda a una regió on la població viu en dramàtiques condicions humanitàries suposa tota una crida a la sensibilització de l’opinió pública.

Podeu trobar més informació en:
* VolandoVa.com
* msf.es
* facebook.com/medicossinfronteras.org/
* twitter.com/msf_espana
* instagram.com/msf_en_espanol/

Adjuntem també la nota de premsa en la qual s’explica detalladament la campanya i el funcionament del portal de viatges #VolandoVa. Moltes gràcies per la vostra atenció i disculpeu les molèsties.

Salut,

Andrea
Médicos Sin Fronteras
Comunitat Valenciana, Región de Murcia y Canarias
C/ Zapatería de los Niños, 2 y 4 bajos
46001 – Valencia
Tlf.: 96 391.61.33
Twitter: @MSF_MilaFont
prensa.msf.v@barcelona.msf.org<mailto:prensa.msf.v@barcelona.msf.org>
www.msf.es<http://www.msf.es>
[cid:0__=8FBB0A9EDFFFEEDE8f9e8a93df93869091@local]
Buenos días,
Os escribimos desde la oficina de Médicos Sin Fronteras con motivo de nuestra nueva campaña ‘VolandoVa’.
Médicos Sin Fronteras (MSF) empieza una nueva campaña de sensibilización con el objetivo de recaudar ayuda para poblaciones que atraviesan situaciones de graves necesidades médicas. Para ello, ha creado VolandoVa.com, un portal de viajes con el que tú no viajas, pero tu ayuda sí. De esta manera, la organización médico-humanitaria prevé ‘gestionar’ la compra de viajes que se traducirán en kits de ayuda médico-humanitaria específicos para cada destino: programas de maternidad en Siria; agua y saneamiento en Nigeria; atención a refugiados en Bangladesh; desnutrición en Etiopía; salud mental en Colombia; cirugía traumatológica en Yemen; prevención y tratamiento de la malaria en República Democrática del Congo; y vacunación en Sudán del Sur.
El principal atractivo de esta original modalidad de aportación consiste en hacer 100% visible el contenido de la ayuda y su destino a través de un canal de compra con el que los usuarios están plenamente familiarizados. El fuerte contraste entre la adquisición de un viaje turístico y el envío de ayuda a una región donde la población vive en dramáticas condiciones humanitarias supone todo un llamamiento a la sensibilización de la opinión pública.

Podéis encontrar más detalles en:

* VolandoVa.com
* msf.es
* facebook.com/medicossinfronteras.org/
* twitter.com/msf_espana
* instagram.com/msf_en_espanol/
Adjuntamos también la nota de prensa en la que se explica al detalle la campaña y el funcionamiento del portal de viajes #VolandoVa.

Para más información o gestionar entrevistas:

Andrea Casas 96 391 61 33 – 673 193 627 prensa.msf.v@barcelona.msf.org<mailto:prensa.msf.v@barcelona.msf.org>.

Muchas gracias por vuestra atención.

Un saludo,
Andrea
Médicos Sin Fronteras
Comunitat Valenciana, Región de Murcia y Canarias
C/ Zapatería de los Niños, 2 y 4 bajos
46001 – Valencia
Tlf.: 96 391.61.33
Twitter: @MSF_MilaFont
prensa.msf.v@barcelona.msf.org<mailto:prensa.msf.v@barcelona.msf.org>
www.msf.es<http://www.msf.es>
[cid:0__=8FBB0A9EDFFFEEDE8f9e8a93df93869091@local]

image001.gif

CATALÀ_NP_VolandoVa.pdf
NP_VolandoVa.pdf

FontFuente: prensa.msf.v@barcelona.msf.org

Comentaris tancats a #VolandoVa, el portal de viatges de Metges Sense Fronteres | #VolandoVa, el portal de viajes de Médicos Sin Fronte ras

Comments are closed.