Revista de Pangea

"La Revista de Pangea és un recull de notícies de diferents butlletins"

Archives: 2 de July de 2018

Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya (01-07-18)

Si no veu correctament aquest correu premi aquí

 

CGT de Catalunya.
www.cgtcatalunya.cat

 

Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya.
Darrera publicada: 1 de juliol.

 

dimecres 27 de juny de 2018
IV AENC, tres anys més de pau social a canvi d’engrunes
Comunicat del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya
Les organitzacions patronals CEOE i CEPYME han arribat a un preacord amb els sindicats CCOO i UGT per renovar un nou acord de negociació col·lectiva amb vigència fins el 2020. Aquests consensos marcaran les línies de negociació en les diferents revisions de convenis sectorials. Malauradament, són també la constatació de la continuïtat en unes polítiques de contenció del conflicte i lluita de les treballadores que s’han demostrat absolutament inútils per evitar la caiguda de drets i condicions laborals (…)

 

dimarts 19 de juny de 2018
Cos a terra, que ens disparen pau social
Article d’Òscar Murciano

Aquestes setmanes, i fora de l’atenció principal dels focus mediàtics, s’estan definint tres grans pactes dels quals tindrem notícia un cop tancats, novament simbolitzats amb alguna de les acostumades fotografies de rigor. Govern, patronal i sindicats majoritaris es donaran la mà per enèsima vegada i celebrarem acords d’estat més grans, tots junts, remant en la mateixa direcció.

Un d’aquests pactes estatals és un altre acord de negociació col·lectiva, un document on, teòricament, sindicats majoritaris (…)

 

divendres 18 de maig de 2018
Sindicalisme: combat o inèrcia?
Article de Manuel Quesada
Durant els últims anys el món del treball, i amb aquest el món sindical, han patit profundes transformacions. No estic dient res nou quan dic que la precarització del món del treball ha afectat de forma importantíssima al moviment sindical, o almenys a aquell moviment sindical que no participa de la concertació social. De fet, no vull suggerir cap reflexió nova, i sóc conscient que puc aportar ben poc al debat que des de fa anys algunes militants tenen al voltant de l’acció sindical. Però (…)

 

 

dissabte 30 de juny de 2018
El Congrés Obrer de Sants, un centenari brillant de l’anarcosindicalisme català
Article de Joan Zambrana

A finals de juny es commemora el centenari del Congrés Obrer de Sants que la Confederació Regional del Treball de Catalunya (CRT-C) va celebrar des del dia 28 de juny fins a l’1 de juliol del 1918 a l’Ateneu Racionalista Obrer de Sants (Carrer Vallespir núm. 12) de la ciutat de Barcelona.

La rellevància i transcendència d’aquest congrés de l’obrerisme català, de coneguda orientació revolucionària i llibertària alhora, ha estat ressaltada per diferents historiadors catalans i també per d’altres dins de (…)

 

dissabte 30 de juny de 2018
Del llit a la trinxera: les malaltes s’organitzen (i obtenen justícia!)
Article d’Àlex Tisminetzky i Homera Rosetti
Fa uns dies es va fer pública una sentència justa. El TSJC va ratificar la incapacitat total de la Natividad Gómez –la Naty–, la combativa companya que va acampar l’octubre del 2015 davant l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (ICAM) sota una pancarta que deia: “Em voleu veure morta, doncs ara viuré aquí”. La seva lluita per la pensió que li corresponia després de patir greus problemes de salut va representar el tret de sortida per una lluita més àmplia en el marc de la PAICAM, la Plataforma de persones (…)

 

dissabte 30 de juny de 2018
Cop als criteris restrictius de les baixes laborals a Catalunya

Cop als criteris restrictius de les baixes laborals a Catalunya

Naty López demana que el seu cas serveixi de precedent

Naty López Gama es va convertir el 2015 en un símbol contra els criteris restrictius de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (ICAM) a l’hora de donar baixes laborals. L’organisme dependent de la Generalitat li va donar l’alta tot i els problemes de salut derivats d’un infart —i que van acabar provocant-li un ictus— que li impedien desenvolupar la seva feina en una empresa de (…)

 

dissabte 30 de juny de 2018
Comunicat de CGT Teleco Tarragona sobre l’acord entre representació social i empresa

El passat 14 de juny es va arribar a un acord entre la representació social i l’empresa Teleco per prorrogar l’acord subscrit en 2015 fins a febrer de 2019.

Enrere han quedat les propostes aportades per l’empresa per subscriure un nou acord totalment inassumible per la plantilla i les amenaces de Teleco d’aplicar l’article 41 de lET si no s’acceptaven les seves pretensions.

S’ha demostrat que amb la unitat sindical de totes les organitzacions és possible com a mínim frenar la voracitat de (…)

 

dissabte 30 de juny de 2018
IV AENC de CEOE, CEPYME, CC.OO i UGT: Els agents socials, tornen a complir amb la seva “funció constitucional” de garantir la taxa de guany del capital

Els Sindicats del règim tornen de la seva “incompareixença” en els anys de la Gran Estafa i ho fan a l’estil de sempre: Pacte Social interclassista, amb qui van ser, són i seran els executors de totes les polítiques de destrucció de drets laborals i socials, la classe empresarial.

Aquest “consens”, anomenat Pau Social o esperit de la Transició, com li agrada dir a la nova ministra de Treball, ha estat des de 1977, amb els Pactes de la Moncloa, el que ha ancorat les relacions laborals a tres (…)

 

dijous 28 de juny de 2018
Comunicat de la CGT Lleida i la Crida CUP davant la fusió de les escoles Arabell i Terraferma

Des de la secció sindical d’ensenyament de la CGT Lleida i el grup de treball d’educació del Grup Municipal de la Crida-CUP valorem molt negativament el recent anunci de les escoles Terraferma i Arabell respecte la seva unió administrativa. Veiem que és una forma encoberta per fer una neteja de forma i d’imatge però està clar que no de fons ni de contingut.

El fet que anunciïn que crearan una única escola a nivell administratiu però mantindran la segregació per sexe en edificis diferents, sembla una (…)

 

divendres 22 de juny de 2018
Ha sortit el número 202 de la revista Catalunya (Maig-Juny 2018)

Al Catalunya 202, de maig-juny, hi trobareu, entre d’altres, els següents articles:

Editorial:

És igual per a tothom la justícia?

Tema del mes:

Ofensiva contra l’escola catalana:

Davant els atacs a l’Institut El Palau i l’assenyalament públic als centres educatius

Josep Lluís del Alcázar: ’No comprarem l’espiral de violència que ens imposen’

Es constitueix la Taula d’Emergència Docent

Deixeu l’educació en Pau. Volem educar en llibertat.

Treball-economia:

Dones i homes al mercat laboral: (…)

 

dijous 21 de juny de 2018
Concentració de suport a l’Àlex el 25 de juny en el judici pel seu acomiadament per part de Cacaolat

Concentració el dilluns 25 de juny a les 9.30h al Jutjat Social de la Ciutat de la Justícia (Gran Via de les Corts Catalanes 111, L’Hospitalet), amb motiu del judici per l’acomiadament de l’Àlex, exdelegat de la CGT a Cacaolat.

Fem una crida a donar-li suport.

Contra la repressió sindical, Àlex readmissió!

Secció Sindical CGT Cacaolat

Federació Comarcal CGT Barcelonès Nord (…)

 

dimecres 20 de juny de 2018
Comunicat de CGT CEB-IMEB davant la negociació del conveni de l’Ajuntament de Barcelona
Assemblea de treballadors i treballadores municipals el 26 de juny

Ens hem assabentat a través de grups de whatsapp i emails d’altres sindicats que ahir 18 de juny de 2018 s’havia de signar (o no) un preacord del marc general del conveni de l’Ajuntament.

Volem expressar algunes inquietuds al respecte:

1. Hi ha una manca absoluta d’informació sobre què s’està negociant i com afecta el col·lectiu docent. Aquí teniu la informació que vam obtindre en la última reunió que vam tenir al CEB.

2. S’escolten rumors respecte el pacte d’homologació i el professorat no estem (…)

 

dimarts 19 de juny de 2018
Oposicions 2018: Un sistema d’accés i unes oposicions plenes d’irregularitats
Comunicat CGT Ensenyament

Com a CGT Ensenyament tornem a denunciar que l’actual sistema d’accés a la funció pública és injust, arbitrari, selectiu i memorístic. És un sistema que no valora la funció docent ni l’experiència, ja que preval la capacitat memorística de l’aspirant. A l’actual convocatòria aquest fet es veu agreujat per un sistema d’accés en què l’experiència del docent queda reduïda a la mínima expressió. (Vegeu Esquerda “Oposicions. Estabilitat o acomiadaments. Nosaltres decidim”)

Malauradament, el desenvolupament de les (…)

 

dimarts 19 de juny de 2018
La CGT Ensenyament Lleida diu adéu al senyor Cullerés i dóna la benvinguda al senyor Vega
Tenim un nou Govern i una nova Conselleria d’Educació, però ens refiem tant d’aquest binomi del poder (CIU/ERC) com que s’acabarà amb la privatització de l’escola pública, és a dir, res de res. Des de l’experiència ja apresa (polítiques neoliberals, LEC, repressió, etc.), no confiem que el nou govern apliqui polítiques socials justes per a la classe treballadora, revertir les retallades o en la defensa de l’educació pública eliminant el finançament públic a centres privats. Que tinguin clar que davant (…)

 

dimarts 19 de juny de 2018
Caravana Obrim fronteres 2018 a Ventimiglia i al sud d’Itàlia

Des de CGT-Ensorrem fronteres participem en iniciatives i plataformes de defensa dels drets de les persones migrants, de lluita contra el racisme institucional i social, i per l’obertura de fronteres.

Formem part de la Caravana Obrim fronteres, una xarxa d’activisme que treballa per denunciar les fronteres in situ a través duna caravana d’autocars amb la que centenars de persones es desplacen i denuncien la violència, la vulneració de drets i les explotacions en les fronteres, i es dóna suport (…)

 

dilluns 18 de juny de 2018
Vaga parcial indefinida a Correus de Barcelona a partir del 19 de juny contra els acomiadaments i la falta de contractació

CONTRA ELS ACOMIADAMENTS I LA FALTA DE CONTRACTACIÓ, A LA VAGA!

El passat 6 de juny els treballadors i treballadores de Correus a la província de Barcelona ens vam reunir en Assemblea per tractar de donar una resposta col·lectiva contra l’agressió escomesa per l’empresa amb l’acomiadament de diverses companyes malaltes. El mateix dia, carters i carteres de diferents districtes de la carteria de Barcelona i localitats de la província, van ocupar el hall de l’oficina principal de Barcelona exigint (…)

 

diumenge 17 de juny de 2018
Col·loquis a l’entorn del Centenari del Congrés de Sants sobre anarcosindicalisme i moviments socials, els dies 19 i 26 de juny a Barcelona

Amb motiu del Centenari del Congrés de Sants, la Fundació Salvador Seguí organitzem dos col·loquis a l’Auditori de Can Batlló a Sants (Constitució,19) sobre anarcosindicalisme i moviments socials:

Dimarts 19 de juny, 18:30 h “El paper de l’anarcosindicalisme avui” amb representants d’organitzacions anarcosindicalistes (CGT, CNT, SO) i anarquistes (FAC, Embat)

Dimarts 26 de juny, 18:30 h “Posició i relacions dels moviments socials amb el sindicalisme revolucionari” amb representants de Marea (…)

 

diumenge 17 de juny de 2018
La CGT desconvoca la vaga al Sincrotró ALBA al retirar la Direcció la demanda contra el Comitè d’Empresa

Retiren la denúncia als nostres companys

El divendres 15 de juny, en la mediació amb motiu de la vaga, CELLS ha acordat retirar la demanda contra els nostres companys. La cap de RRHH i de Finances també la retirarà, per la qual cosa el judici previst per dilluns que ve es cancel·la.

L’acord inclou també la garantia per part de CELLS que les persones que representin a la Direcció en les negociacions amb el Comitè d’empresa no estaran presents als espais de debat dels treballadors i treballadores. (…)

 

dimecres 13 de juny de 2018
Vaga i mobilitzacions al Sincrotró ALBA el 18 de juny

CGT i CSC-Intersindical criden a la vaga al Sincrotró ALBA el proper dilluns 18 de Juny així com a recolzar els nostres companys denunciats acompanyant-los a l’entrada dels Jutjats de Sabadell a les 11:00h.

>>> Vaga a la major instal·lació científica de l’Estat

Els treballadors del Sincrotró ALBA es planten contra la repressió als seus representants i en defensa dels seus espais de debat.

Els treballadors del Sincrotró ALBA han decidit fer una vaga per protestar contra la repressió als seus (…)

 

dimecres 13 de juny de 2018
Actes el 16 de Juny a la CGT Baix Llobregat

Ens omple d´orgulll i satisfacció convidar-vos a la celebració que farem a la CGT del Baix Llobregat el dissabte 16 de Juny, amb motiu de la finalització del pagament del nostre local a Cornellà.

Fet que, ha pogut fer-se realitat, gràcies a la feina impagable de moltes companyes que han treballat al llarg de molts anys en la gestió i el manteniment del local de tota l’afiliació de la CGT i especialment a les afiliades de la comarca.

Això, ens proporciona més recursos per lluitar contra les (…)

 

www.cgtcatalunya.cat |
facebook |
twitter |
vimeo |
youtube |
flickr |
rss |
google+ |
slideshare |
issuu |
scribd |
instagram |
about |
linkedin |
bambuser

 

Què és la CGT |
On trobar-nos |
Afiliació |
Butlletí |
On Trobar-nos |
Àmbits d’actuació |
Actualitat |
Legislació |
Serveis Socials i Sindicals |
Enllaços
En relació a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic
(la LSSI-CE) aprovada pel parlament espanyol i de la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades espanyola, estem obligats a
comunicar-te que la teva adreça de correu figura en aquest moment subscrita a la LLISTA de correu electrònic de l’equip de comunicació adscrit
a la Secretaria de Comunicació de la CGT de Catalunya, formant part d’un fitxer automatitzat de dades.nnAmb el present e-mail volem informar-te de
la teva opció de cancel·lació en virtut de les lleis abans esmentades, i del teu dret d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les teves
dades. Si no desitges seguir rebent missatges d’aquesta llista, per a donar-te de baixa envia un correu a l’adreça:
com-cgt-cat@cgtcatalunya.cat.

FontFuente: enviaments@cgtcatalunya.cat

Comentaris tancats a Últimes noticies publicades al web de la CGT de Catalunya (01-07-18)

[Mitjans] NdeP: Compte enrere per salvar la cala d’Aigrafreda de l’especulació urbanística

*
*

/2 deJuliol 2018/

*
*

*Compte enrere per salvar la cala d’Aiguafreda de l’especulació
urbanística, un dels últims trams verges de la costa de Begur*

/*/SOS Aiguafreda i la Plataforma SOS Costa Brava rebutgen la
construcció de //400 habitatges /a la cala d’Aiguafreda a Begur. *//*El
sostre total previst és de 145.564 metres quadrats.
*/

El pla permet construir més de 400 habitatges de segona residència, la
majoria unifamiliars, sense comptar les noves places hoteleres a
edificar en els 4 emplaçaments previstos (incloent tres nous hotels).
Tot això, sense el suport de cap estudi d’impacte ambiental,
paisatgístic ni d’avaluació ambiental estratègica.

Nombroses entitats i veïns de la zona s’estan començant a organitzar, ja
que només disposen de pocs dies, concretament fins al 9 de juliol, per
presentar al·legacions. Entre les queixes que ens han fet arribar a
aquest mitjà destaca en primer lloc la manca de transparència de
l’ajuntament i, sobretot, la preocupació per l’impacte ambiental que
ocasionaria un desenvolupament urbanístic d’aquestes dimensions, en gran
part inclòs dins de la franja de cinc-cents metres del domini públic
maritimoterrestre.

La urbanització d’aquest tram de la costa -que limita amb els espais
protegits “Muntanyes de Begur” del pla d’espais d’interès natural (PEIN)
i “Litoral del Baix Empordà” de la Xarxa Natura 2000-, compta amb un
informe favorable de la Direcció General de Polítiques Ambientals de la
Generalitat de Catalunya de 2016. En aquest informe, titulat “Avaluació
ambiental de modificació de plantejament urbanístic”, que ocupa 7
pàgines, els encarregats de la Generalitat es limiten a avaluar si la
zona urbanitzable envaeix o limita amb els espais protegits i ometen
qualsevol altre tipus d’avaluació ambiental concreta. De fet, indiquen
que es tracta d’un espai natural ja molt fragmentat i que el Pla
d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és congruent tant en la
delimitació com en la regulació.

No obstant això, segons la SOS Aiguafreda “L’informe de la Generalitat
no pot considerar-se sota cap concepte una avaluació ambiental, ja que
no analitza la capacitat de càrrega de la zona, l’impacte de les noves
edificacions i de les piscines que es construirien, la forçosa tala dels
boscos existents amb el devastador impacte sobre la fauna i la flora,
l’impacte de l’augment del trànsit rodat, dels residus generats o dels
recursos hídrics necessaris, entre d’altres”. De fet, en el context
actual d’escassetat de recursos naturals i de canvi climàtic, l’entitat
considera que “Actuacions urbanístiques especulatives com aquesta
haurien de formar part del passat, no del futur que volem construir”.

Actualment, prop del 20% de la zona urbanitzable en les proximitats de
la cala d’Aiguafreda ja està consolidada, és a dir construïda. Ara,
l’Ajuntament de Begur pretén consolidar el 80% restant. Més de la meitat
del sòl d’aprofitament privat pertany a Comercial Cap Sa Sal, S.L.,
propietat d’una coneguda família colombiana.

L’àrea urbanitzable ocupa unes 70 hectàrees, de les quals el 65% es
destinarà a la propietat privada i la resta a carrers i zones verdes.
Només s’ha previst un 20% de parcs i jardins públics en un dels pocs
espais que romanen pràcticament verges a la costa del municipi.

El pla d’ordenació impulsat per l’ajuntament no compta amb una Avaluació
ambiental estratègica. La memòria del projecte només indica que la
modificació urbanística no ha de ser objecte d’avaluació ambiental
estratègica “per la falta d’efectes significatius que produeix sobre el
medi ambient, o perquè els efectes ja han estat avaluats en el
planejament urbanístic general”. Una afirmació que les entitats
ecologistes tampoc comparteixen, doncs al·leguen que “La memòria
simplement omet els impactes ambientals derivats de la construcció de
centenars de nous habitatges i nous hotels en aquest tram del litoral,
que ja pateix una saturació insostenible els mesos d’estiu. A més,
tampoc té en consideració la necessitat d’un programa de vigilància, ni
inclou una avaluació de les repercussions de la urbanització sobre la
integritat del PEIN, de l’Àrea Natura 2000 o de la Reserva Marina de Ses
Negres”.

Lydia Chaparro, veïna del municipi i membre d’Ecologistes en Acció,
considera que “L’especulació urbanística ha tornat amb força a la zona i
la construcció massiva de segones residències posa en perill el caràcter
autèntic amb què l’ajuntament es publicita. A més, no entenem com Begur
pot estar subscrit a la/Xarxa Estatal de Municipis per la Qualitat de
Vida/, una aliança adscrita a la filosofia/Slow City/, quan precisament
el consistori està promovent tot el contrari, destrucció del litoral,
augment de la pressió turística, del trànsit rodat, de la contaminació i
del consum de recursos naturals escassos, com ara l’aigua. Per tots
aquests motius, nombroses entitats i veïns ens estem organitzant per
intentar frenar la destrucció d’aquesta cala, perquè continuï conservant
el seu encant natural per moltes dècades més”.

Però el cas de Begur no és únic, el passat divendres nombroses entitats
es varen reunir a la seu de l’Associació de Naturalistes de Girona,
precisament per organitar-se com a Plataforma SOS Costa Brava iper
acordar fer un front comú en la defensa i conservació del litoral gironí
novament amenaçat, tant des del punt urbanístic com pot ser el
desenvolupament de noves urbanitzacions com d’altres elements. Sergi
Nuss, membre del’Associació de Naturalistes de Girona, fa una valoració
molt positiva d’aquesta trobada “Sota el lema SOS Costa Brava volem
formar una unitat d’actuació contra tot aquest conjunt d’intervencions
sobre el territori i denunciar-les davant la societat. Ara estem
treballant en un manifest que enviarem als responsables polítics i
animem a tots les entitats i ciutadania interessada en unir-se a aquesta
nova plataforma per fer un font comú”.
*/Contacte:/*

/*Lydia Chaparro;* membre d’Ecologistes en Acció de Catalunya; 657 361 673/

/*Sergi Nuss; *membre de l’Associació de Naturalistes de Girona; 615 06
16 88/

FontFuente: coordinacio@ecologistesenaccio.cat, via: mitjans-bounces@ecologistasenaccion.org

Comentaris tancats a [Mitjans] NdeP: Compte enrere per salvar la cala d’Aigrafreda de l’especulació urbanística

[Mitjans] RV: comunicado Presentada denuncia per la radioactivitat trobada a Ascó

/2 de Julio 2018/

PRESENTADA DENÚNCIA PER LA RADIOACTIVITAT TROBADA A ASCÓ II
Un despatx d’advocats en nom de l’Associació Societat humana, presenta
denúncia per la radioactivitat trobada en un dels pous de la central
nuclear d’Ascó II (Tarragona) davant la Fiscalia. El despatx d’advocats
ha estat assessorat per Ecologistes en Acció i ja va presentar  una
denúncia contra la central de Vandellòs II per no haver parat quan es va
detectar una fuita.

El despatx d’advocats RV20  advocats,  va presentar una denúncia contra
la central nuclear d’Ascó II per la troballa de substàncies radioactives
en un dels pous que posseeix la central per realitzar mesuraments de
l’altura de l’aqüífer. El pou es troba sota de la contenció del reactor
i les substàncies trobades són artificials i només poden procedir del
reactor de la central o bé de la piscina de combustible gastat. Aquestes
substàncies es van detectar a principis del mes d’abril.

La denúncia es va presentar el 19 de juny davant a Fiscalia de Tarragona
perquè obris una investigació per determinar l’origen d’aquesta
contaminació radioactiva. Procedeixi del reactor o de la piscina de
combustible gastat, es tracta d’una fugida de materials procedents del
combustible gastat, els residus d’alta activitat de la central.

En qualsevol dels dos casos estem davant d’un fet greu que posa en
perill el medi ambient, atès que la mida de la fugida podria augmentar,
depenent de les causes. La fugida  a hores d’ara hauria de ser molt
petita ja que només s’han trobat traces d’elements radioactius, però és
el símptoma de que les barreres que posseeix la central per evitar que
la radioactivitat s’escapi podrien estar fallant. És imprescindible
detectar l’origen de la fuita per evitar que arribi ni a l’aqüífer ni al
riu.

Aquest despatx d’advocats va presentar ja, amb l’assessoria
d’Ecologistes en Acció una denúncia per la fuita a la contenció trobada
el 13 i febrer a la central de Vandellòs II, que no va parar fins  15 de
dies després d’haver trobat la fuita, que obligarà a realitzar
reparacions fins a mitjans de juliol. Aquesta denúncia va ser admesa a
tràmit per la Fiscalia per entendre que era possible que els propietaris
de la central haguessin causat un risc injustificat al medi ambient.
Així mateix, és d’esperar que es produeixi també l’admissió en el cas
que ens ocupa per donar-se les mateixes circumstàncies: la
radioactivitat detectada és un indici que la central està amenaçant al
medi ambient.
Aquests fuites radioactives són símptomes de l’envelliment del parc
nuclear espanyol, que està donant clares mostres d’esgotament del seu
funcionament. Aquesta Associació ecologista demana el tancament
escalonat de totes les centrals segons vagin complint els seus permisos
d’explotació.

*Més informació:* Francisco Castejón, 639104233

FontFuente: coordinacio@ecologistesenaccio.cat, via: mitjans-bounces@ecologistasenaccion.org

Comentaris tancats a [Mitjans] RV: comunicado Presentada denuncia per la radioactivitat trobada a Ascó

PCS Resumen nº 2668

POLITICA EN EL CONO SUR LATINOAMERICANO

POLITICA EN EL CONO SUR LATINOAMERICANO Grupo
2
Mensajes

Resumen #2668
1.1
Documento – JEROGLIFICOS EN DESPACHOS DE POLITICA CONO SUR

by
2.1
Documento – NORMAS Y TEMATICA DE POLITICA CONO SUR.doc

by
Mensajes

1.1

Documento – JEROGLIFICOS EN DESPACHOS DE POLITICA CONO SUR

Sáb, 30 de Jun, 2018 10:01 pm (PDT) . Enviado por:

Comunicamos a los suscriptores de Politica Cono Sur que a pesar de nuestras gestiones con Yahoo, hasta ahora nos ha resultado imposible lograr que los textos de los resumenes y mensajes no incluyan jeroglificos en los lugares que corresponden a acentos y tildes.

Sin embargo, seguiremos tratando de que nos resuelvan el problema pues simplemente no es viable que el equipo editor que hace su trabajo de manera absolutamente voluntaria, dedique tiempo alguno a eliminar acento por acento y tilde por tilde en los mensajes que nos llegan.

Pedimos excusas por los inconvenientes de lectura que el problema causa, pero no está en nuestro poder resolverlo.

Si desean ayudar a la solucion del problema, rogamos ir al siguiente sitio de Yahoo:

http://help.yahoo.com/fast/help/e1/help/cgi_feedback

Favor ingresar la siguiente información:

Nombre

E-mail

Asunto: GRUPOS

Escribir su comentario o queja indicando el problema que afecta a los resumenes y mensajes de

http://espanol.groups.yahoo.com/group/politicaconosur/

El grupo debe ser indentificado con este URL.

Muchas gracias por su apoyo desde ya!

El Equipo de PCSResponder a remitente


.


Responder a grupo


.


Responder via Web Post


.


Todo los mensajes (114)


.
Más populares ^

2.1

Documento – NORMAS Y TEMATICA DE POLITICA CONO SUR.doc

Sáb, 30 de Jun, 2018 10:01 pm (PDT) . Enviado por:

Documento : NORMAS Y TEMATICA DE POLITICA CONO SUR.doc
Descripción : NORMAS Y TEMATICA DE POLITICA CONO SURResponder a remitente


.


Responder a grupo


.


Responder via Web Post


.


Todo los mensajes (235)


.
Más populares ^

Por una Constitución auténticamente democrática para Chile, visite y firme en http://www.asambleaconstituyente.cl/

Manténgase informado sobre los DD.HH. en Chile, visite http://www.memoriaviva.com/ y http://www.chile-esmeralda.com/

Visita tu grupo

• Privacidad • Cancelar suscripción • Condiciones de uso

FontFuente: politicaconosur@gruposyahoo.com

Comentaris tancats a PCS Resumen nº 2668

[Ecologistas en Acción] Bolet ín informativo semanal

Boletín informativo semanal
logo-boletin
Boletín informativo semanal **
01-07-2018
Piden a la Unión Europea que proteja a los corales de aguas profundas
frente a sus flotas pesqueras
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100452>

La Coalición para la protección de las Aguas Profundas, que representa
más de 80 organizaciones entre ellas Ecologistas en Acción, ha llamado a
la Unión Europea para que proteja los corales de aguas profundas ante
las actividades pesqueras de su flota en los ecosistemas profundos
vulnerables.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100452>

Piden a la Unión Europea que proteja a los corales de aguas profundas
frente a sus flotas pesqueras
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100452>
El gas natural no descarbonizará el sector del transporte marítimo
europeo <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100388>

El gas natural no descarbonizará el sector del transporte marítimo
europeo <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100388>

El gas natural en el transporte marítimo europeo: 22.000 millones de
dólares para reducir solo un 6 % las emisiones de carbono

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100388>
PP, Ciudadanos, PNV y PDeCAT dan jaque a la conservación de la
naturaleza <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100417>

La modificación de la Ley del Patrimonio Natural y de la Biodiversidad
en el Congreso de los Diputados desprotege la biodiversidad española al
permitir la expansión de las especies exóticas invasoras.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100417>

PP, Ciudadanos, PNV y PDeCAT dan jaque a la conservación de la
naturaleza <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100417>
El informe Banderas Negras 2018 analiza la situación ambiental del
entorno litoral <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100007>

El informe Banderas Negras 2018 analiza la situación ambiental del
entorno litoral <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100007>

Se han adjudicado un total de 48 banderas en todo el Estado, las cuales
ofrecen una visión homogénea de estas dos problemáticas recurrentes en
los casi 8000 kilómetros de costa.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100007>
Acuden a la junta de accionistas de Atalaya Mining en Londres
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100066>

Ecologistas en Acción exige a la empresa que asuma el riesgo de la
rotura de las balsas y que se abstenga de obtener beneficios a costa de
la salud, el bienestar y el medio ambiente en Andalucía, Santander y
Galicia.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100066>

Acuden a la junta de accionistas de Atalaya Mining en Londres
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100066>
Alegaciones al acceso y conexión a redes de transporte y distribución
de energía eléctrica <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100230>

Alegaciones al acceso y conexión a redes de transporte y distribución de
energía eléctrica <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100230>

Alegaciones de la Alianza por el Autoconsumo a la Propuesta de Real
Decreto por el que se regula el acceso y la conexión a las redes de
transporte y de distribución de energía eléctrica.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100230>
Una app para devolver el derecho a la información sobre tóxicos
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100306>

Ecologistas en Acción trabaja en una aplicación que permitirá descubrir
si se utilizan sustancias altamente preocupantes en los productos que
están comprando.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100306>

Una app para devolver el derecho a la información sobre tóxicos
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100306>

————————————————————————
Piden la paralización de la nueva Ley del Suelo de la Comunidad de
Madrid <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100351>

Colectivos vecinales, ecologistas, sindicatos y partidos políticos piden
la paralización de la nueva Ley del Suelo de la Comunidad de Madrid

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100351>

Piden la paralización de la nueva Ley del Suelo de la Comunidad de
Madrid <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100351>
El reglamento del Ciclo Integral del Agua de Uso Urbano no garantiza
el derecho al agua <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100250>

El reglamento del Ciclo Integral del Agua de Uso Urbano no garantiza el
derecho al agua <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100250>

En la formulación de principios en los que se basa se echa en falta
claridad y actualidad de ideas. Falta el principio de prioridad de la
gestión pública, que es la garante del dominio público y el derecho humano.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100250>
El ayuntamiento anuncia el cierre de la incineradora de Valdemingómez
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100435>

Madrid

El Ayuntamiento de Madrid ha anunciado el cierre de la incineradora de
Valdemingómez para 2025. La Alianza Incineradora de Valdemingómez No
felicitan a la ciudadanía de Madrid por este logro, ya que ha sido el
movimiento vecinal y ecologista quien tras décadas de lucha lo ha
conseguido.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100435>
Una torre de 31 plantas que destruye el origen centenario de Metro
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100410>

Madrid

Organizaciones sociales lamentan que el Gobierno de Manuela Carmena
apruebe la Operación Cocheras que destruirá el origen de Metro.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100410>
Maquinaria pesada realiza trabajos de excavación en tierras del
Rocadillo <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100490>

Campo de Gibraltar

No se conocen permisos ni licencias que certifiquen estas excavaciones
sobre un entorno reconocido a ciencia cierta por su valor patrimonial
histórico y cercanía y cohesión con el enclave arqueológico de Carteia.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100490>
Banderas Negras Huelva 2018
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100482>

Huelva

Ecologistas en Acción de Huelva hace pública un año más la concesión del
distintivo Banderas Negras 2018.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100482>
Banderas Negras Almería 2018
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100517>

Almería

Este año 2018, Ecologistas en Acción de Almería presenta el Informe
Banderas Negras del Litoral.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100517>
Denuncian la ampliación del Puerto de Playa Blanca ante la Unión
Europea <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100384>

Lanzarote

El informe de Banderas Negras 2018 galardona este despropósito por mala
gestión a nivel estatal.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100384>
24.000 firmas por el cierre definitivo de la incineradora de
Valdemingómez <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100156>

Madrid

Cada vez son más las voces que piden la clausura definitiva de una de
las instalaciones más peligrosas de la región, la incineradora del
Parque Tecnológico de Valdemingómez.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100156>
50 pollos de cernícalo primilla han sido anillados en la colonia del
silo de Baena <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100256>

Baena

Un año más se ha llevado a cabo el censo y marcaje de pollos de
cernícalo primilla en el silo de Baena, labor que desarrollan GREFA y
Ecologistas en Acción.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100256>
Solicitan al TSJA la paralización del funcionamiento de las balsas de
lodos de Atalaya Mining en la mina de Riotinto
<https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100116>

Sevilla

Atalaya Mining incumple desde 2015 las medidas impuestas que obligan el
espesamiento de los lodos, y ni siquiera dispone de la planta de espesado.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100116>
Convocatorias

* Barcelona: Xerrada Què és el control ciutadà? com el construïm?
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=barcelona-conferencia-que-es-el-control-ciutada-com-el-construim>
* Toledo: Campamento urbano Mirando al Tajo
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=toledo-campamento-urbano-mirando-al-tajo>
* Avilés: Mesa redonda sobre Industria, empleo y medio ambiente
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=aviles-mesa-redonda-sobre-industria-empleo-y-medio-ambiente>
* Día Internacional de la Conservación del Suelo
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=dia-internacional-de-la-conservacion-del-suelo&eventDate=2018-07-07>
* Las Palmas: Jornada de voluntariado para el control del Rabo de gato
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=las-palmas-jornada-de-voluntariado-para-el-control-del-rabo-de-gato>
* Bilbao: Marcha al Pagasarri contra la ampliación de la autopista
Supersur
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=bilbao-marcha-al-pagasarri-contra-la-ampliacion-de-la-autopista-supersur>
* Ecomarcha 2018
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=ecomarcha-2018>
* Barcelona: Xerrada Remunicipalització, recuperant el govern de
l’aigua
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=barcelona-xerrada-remunicipalitzacio-recuperant-el-govern-de-laigua>
* Serranía de Ronda: Certamen de cortometrajes
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=serrania-de-ronda-cortosilvema-i-certamen-de-cortometrajes>
* Creixell: Entrega guardons Platges Verges 2018
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=creixell-entrega-guardons-platges-verges-2018>
* Minglanilla: Campamento de Verano
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=minglanilla-campamento-de-verano>
* Madrid: Curso 3E Ecología, Economía y Energía
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=curso-3e-ecologia-economia-y-energia>
* Logroño: Concurso de Fotografía de Denuncia 2018
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=logrono-concurso-de-fotografia-de-denuncia-2018>
* Vinaròs: Conferencia Residuos urbanos, el reto de la separación de
la materia orgánica
<https://www.ecologistasenaccion.org/?tribe_events=vinaros-conferencia-residuos-urbanos-el-reto-de-la-separacion-de-la-materia-organica>
Ecologista nº96 <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100455>

Ecologista nº96 <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100455>

Ecosistema Mar Menor. Cambio climático. Hacia la transición energética.
Árboles, morir de éxito. Cerdos. La fiebre de las macrogranjas.

Leer más <https://www.ecologistasenaccion.org/?p=100455>
20 años en acción <https://www.ecologistasenaccion.org/20>
¿Quiénes somos?
<https://www.ecologistasenaccion.org/?page_id=46828> | Asóciate
<https://www.ecologistasenaccion.org/?page_id=71459> | Participa
<https://www.ecologistasenaccion.org/?page_id=83359> | FAQ
<https://www.ecologistasenaccion.org/?page_id=71486>

facebook <http://www.facebook.com/Ecologistas.en.Accion> twitter
<http://twitter.com/Ecologistas> youtube
<http://www.youtube.com/ecologistasenaccion> instagram
<https://www.instagram.com/ecologistas/>

Borrarte de la lista
<mailto:informa-unsubscribe@listas.ecologistasenaccion.org> | Política
de privacidad <https://www.ecologistasenaccion.org/?page_id=96969>

*Ecologistas en Acción
Marqués de Leganés 12 – 28004 Madrid
<https://maps.google.com/?q=Marqu%C3%A9s+de+Legan%C3%A9s+12+-+28004+Madrid&entry=gmail&source=g>
– Teléfono: +34-91-5312739*

FontFuente: comunicacion@ecologistasenaccion.org, via: informa-bounces@listas.nodo50.org

Comentaris tancats a [Ecologistas en Acción] Bolet ín informativo semanal